عضو هیات علمی دانشگاه تهران در دومین میزگرد بازخوانی منشور حقوق شهروندی با بیان اینکه مخاطب منشور حقوق شهروندی به غیر از قوه مجریه، قوای مقننه و قضائیه نیز هستند، افزود: منشور حقوق شهروندی برای کلیه کارگزاران دولتی و غیردولتی است و کلیه قوای سه گانه کشور باید این منشور را در برنامه های خود مدنظر قرار دهند.
تدبیر24»دکتر حسن جعفریتبار دانشیار دانشگاه تهران در این میزگرد به تشریح و تبیین فصل اول از منشور حقوق شهروندی پرداخت و نشر و ترویج منشور حقوق شهروندی را در آگاهی بخشی آحاد جامعه در خصوص آشنایی با موضوعات حقوق بشر مفید عنوان کرد.
در این میزگرد که با حضور جمع کثیری از پژوهشگران و محققان حوزه حقوق شهروندی با محوریت بازخوانی و تشریح فصل یکم منشور حقوق شهروندی (حق حیات، سلامت و کیفیت زندگی) برگزار شد، دکتر تهمورث بشیریه عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و دبیر علمی میزگرد های علمی و تخصصی بازخوانی منشور حقوق شهروندی با تاکید بر اینکه تدوین منشور حقوق شهروندی حرکت شجاعانه ای از سوی آقای دکتر روحانی بود، اظهار کرد: باید اقتضائات داخلی را در نظر بگیریم، در همین سند کنونی بسیاری از ماده ها مورد پذیرش دیگر نهادها نبود و با تلاش زیادی وارد منشور شد.
مونس کشاورز دبیر کنگره حقوق شهروندی در ادامه از پژوهشگران عرصه حقوق شهروندی برای تحقیق و پژوهش در این عرصه دعوت کرد و بر ضرورت ایجاد ادبیات و گفتمان علمی در عرصه حقوق شهروندی توسط استادان و صاحب نظران این عرصه و تدوینکنندگان سند منشور حقوق شهروندی تاکید کرد.
در پایان این نشست سخنرانان مراسم به سخنان شرکت کنندگان در این میزگرد پاسخ گفتند.
سلسله میزگردهای علمی و تخصصی بازخوانی منشور حقوق شهروندی از روز یکشنبه 18 تیر ماه آغاز شده است و قرار است در این جلسات منشور حقوق شهروندی با حضور استادان حقوق فصل به فصل بررسی شود.
بر اساس اعلام روابط عمومی دبیرخانه حقوق شهروندی اولین کنگره بین المللی حقوق شهروندی به مناسبت هفته پژوهش در هفته پایانی آذرماه و هم زمان با سالروز رونمایی منشور حقوق شهروندی در تهران برگزار خواهد شد.