ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۸۵۳۵۳
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰

سینما در دست جوانان خوش‌چهره

در سینمای ایران کمتر پیش می‌آید داستان فیلم به گونه‌ای نوشته شود که محوریت آن بر عهده زنان یا مردان میانسال یا کهنسال باشد و این مساله باعث می‌شود سینمای امروز ما از ارائه تصویری درست و واقعی از میانسال‌ها، دغدغه‌هایشان، چگونگی امرارمعاش‌شان، مشکلاتشان و... عاجز بماند.

تدبیر24»امروزه قصه‌های ما عموما برای جوان‌ها نوشته می‌شود و اساسا با کمتر داستانی مواجه می‌شویم که جوان‌ها قهرمان آن نباشند و این در حالی است که یک میانسال یا یک کهنسال هم می‌تواند قهرمان باشد.

ما در حال حاضر دو انجمن بازیگری در ایران داریم که بنده در یکی از آنها عهده‌دار سمتی و در واقع خدمتگزار دوستانم هستم. در آنجا می‌بینم که خیلی از دوستان من که استخوان خرد کرده‌های این حرفه هستند بیکارند و در عوض تهیه‌کنندگان و کارگردانان محترم به دلایلی ازجمله پرداخت حقوق کمتر و... اشخاص غیرحرفه‌ای را سرکار می‌آورند.

بازیگر میانسالی که هزار خرج زندگی دارد بیکار است و در عوض دغدغه سینماگران شده فروش در گیشه آن‌ هم با پسران و دختران که به جای هنر، فقط چهره و پول دارند! دغدغه هنر ما فقط شده پول و پول. اتفاقا در دوران میانسالی است که بازیگر به پختگی و کارآمدی می‌رسد، اما دقیقا در همین دوران است که کنار گذاشته می‌شود و این معضلی است که برخلاف تمام دنیا در سینمای ما رایج است.

وقتی در سینمای ایران دغدغه پرداخت به مسائل اجتماعی و انسانی کمرنگ می‌شود مردم سراغ تماشای شبکه‌های بیگانه می‌روند که جز بدآموزی هیچ ندارد. فیلمسازان باید تمام گروه‌های سنی را در نظر بگیرند نه این‌که فقط جوانان مدنظرشان باشد. سینما امروز ما به نوعی جوانانه شده و بس.

برچسب ها: تدبیر24 سینما
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: