ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۵۴۱۳
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۸
واعظی: درباره ریاست دفتر رییس جمهور با من صحبت شد

دیدار فرماندهان سپاه با رئیس‌جمهور یعنی رفاقت

محمود واعظی اعلام کرد که درباره موضوع ریاست دفتر رئیس جمهور با من صحبت‌هایی شده است. وی همچنین درباره دیدار فرماندهان سپاه با رئیس‌جمهور گفت: این یعنی رفاقت برای کار بعد از رقابت های انتخاباتی که مهمترین نیاز امروز کشور است.
تدبیر24»محمود واعظی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که آیا درباره ریاست دفتر رئیس جمهوری با وی صحبتی شده یا نه، گفت: در دولت بعدی وزیر ارتباطات نخواهم بود و درباره موضوع ریاست دفتر رئیس جمهور با من صحبت‌هایی شده است، اما اجازه دهید که رییس جمهوری در این زمینه تصمیم گیری کند.

وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات افزود: مسئولیت‌ها را باید رییس جمهور مشخص کند برای همه و اینکه سوال شد باید بگویم که احتمالاً در دولت هستم و اینکه در چه سمتی باشم را رییس جمهوری اعلام خواهند کرد.

واعظی در پاسخ به این پرسش که درباره عملکردش در وزارت ارتباطات چه نمره‌ای به خود می‌دهد، گفت: اینکه به خودم چه نمره‌ای می‌دهم را قبول ندارم و این نمره را مردم باید به من بدهند.

وی در پاسخ به سوالی در مورد دیدار رئیس‌جمهور با فرماندهان ارشد سپاه و نتایج و دلایل این دیدار، گفت:‌ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نهاد انقلابی در ایران است و همواره دولت و همه نظام نگاه‌شان به سپاه به عنوان یک نیروی انقلابی مخلص بوده است. البته به طور طبیعی ممکن است در شلوغی انتخابات حرف‌هایی هم زده شود که باید آنها را تمام شده بدانیم، زیرا اگر قرار باشد دولت چهار سال کشور را اداره کند مگر می‌شود هماهنگی و همکاری بسیار نزدیکی بین دولت وسپاه نباشد؟

او تاکید کرد: ما وظیفه خود می‌دانیم هر طور که می‌توانیم به سپاه کمک کنیم و انتظار و نیاز هم داریم که سپاه به دولت کمک کند، لذا فکر می‌کنم این دیدارها اتفاقات طبیعی بعد از انتخابات است که رقابت‌ها کنار گذاشته می‌شود و رفاقت‌ها برای کار در کشوری که اطرافش این همه ناامنی است شروع شود. سپاه خط مقدم جبهه است و دولت با تمام وجود از سپاه  پشتیبانی می‌کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: