ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۵۴۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۲
با اشاره به تصمیم کویت در کاهش تعداد دیپلمات‌های ایرانی؛

جمالی: مقابله با ایران به ضرر کویت تمام می‌شود

یک عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه اقدام کویت در کاهش تعداد دیپلمات‌های ایران در این کشور با فشار عربستان انجام شده است گفت که این اقدام در نهایت به ضرر کویت تمام می شود.

تدبیر24»محمدجواد جمالی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: قطعا فشار منطقه‌ای و بین المللی بی تاثیر در تصمیم کویت در کاهش دیپلمات‌های ایران در این کشور نبوده است. عربستان به عنوان رئیس شورای همکاری‌های خلیج فارس و پدرخوانده کشورهای عربی این فشار را وارد می‌کند؛ موضوعی که محدود به کویت نخواهد شد و در مورد عمان نیز دیده شده است.

وی فشار کشورهایی همچون آمریکا و دولت ترامپ را در این تصمیم بی تاثیر نخواند و گفت: دولت آمریکا با هدف تسلط بر کشورهای کوچک این فشارها را انجام می‌دهد که با همین پیش زمینه به دنبال تجزیه عراق و سوریه نیز هست.

جمالی در واکنش به ادعای دولت کویت مبنی بر برگزاری جلسه گروه‌های تروریستی در سفارت ایران گفت: کویت کشوری بسیار کوچک در حد و اندازه یک شهر ایران است و قطعا تمامی اقدامات سفارت ایران در تیررس منابع اطلاعاتی و امنیتی کویت و عراق دارد. پس وجود چنین ادعایی از اساس کذب است و تنها آن را می‌توان یک بهانه واهی تعبیر کرد.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه کویت گذشته خود را نباید فراموش کند یادآور شد: علی رغم تمامی کمک‌های کویت به صدام در هشت سال جنگ تحمیلی باز هم ایران در زمان حمله صدام به این کشور کمک کرد، پس بهتر است مقامات کویتی گذشته را از یاد نبرند و تسلیم فرد افراطی جوان جویای نام یعنی محمد بن سلمان نشود.

وی با بیان اینکه کویت به کشوری قدرتمندی همچون ایران نیازمند است،‌ گفت: کویت چاره‌ای جز پذیرش واقعیات ایران ندارد. پس بداند که این اقدام تنها به ضررش تمام خواهد شد.

برچسب ها: تدبیر24 جمالی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: