آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۵۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۵

سوپرجام ربطی به فصل جدید ندارد

روابط عمومی فدراسیون فوتبال توضیحاتی درباره برخی اخبار و تحلیل ها پیرامون ثبت قرارداد بازیکنان تیم نفت تهران برای بازی سوپرجام ارائه کرد.
تدبیر24»بر این اساس بیانیه روابط عمومی فدراسیون فوتبال به شرح ذیل است:

۱_با توجه به قوانین فیفا در بحث نقل و انتقالات، فصل جدید از اولین مسابقه رسمی دیدارهای لیگ یا جام حذفی آغاز می شود. بر این اساس مسابقه سوپر جام دیداری محسوب می‌شود که بین قهرمان لیگ و جام حذفی فصل گذشته انجام می پذیرد و بنابراین ارتباطی با فصل جدید ندارد.

۲_ دستور دبیرکل فدراسیون فوتبال مربوط به صدور یا عدم صدور مجوز ثبت قرارداد که برای اجرا به سازمان لیگ ارسال شده مربوط به فصل جدید است. با توجه به نامه ارسالی دبیر کل جهت عدم مجوز ثبت قراردادها برای باشگاه نفت در تاریخ  ٩۶/۴/٢٧ اجرای آن منوط به شروع رسمی فصل مسابقاتی جدید که از عصر فردا آغاز خواهد شد و بدین ترتیب این موضوع  مربوط به دیدار سوپر جام نبوده است.

۳_ ریاست سازمان لیگ با هماهنگی کامل با دبیرکل، تاییدیه موقت برای بازیکنان جدید نفت و پرسپولیس جهت حضور در دیدار سوپرجام را صادر کردند و فعالیت بازیکنان جدید همه تیمها برای فعالیت در فصل پیش‌رو (۹۶-۹۷) منوط به دریافت  تاییدیه فدراسیون فوتبال خواهد بود. بر این اساس طرح و انتشار تحلیل‌هایی که درباره روند ثبت قراردادها از سوی سازمان لیگ جهت بازی سوپرجام مطرح شده عاری از واقعیت است و عجولانه به نظر می‌رسد. پرواضح است که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ نشان داده‌اند، تبعیضی بین تیم‌ها قائل نخواهند شد و بین همه تیم‌ها عدالت و مساوات را رعایت می کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: