آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۵۵۷۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۳

افزایش نیم درجه‌ای دما در تیر ماه 96

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی کشور از تجربه افزایش نیم درجه ای دما در ماه گذشته نسبت به میانگین بلندمدت خبر داد و گفت: استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و خوزستان در تیرماه 96، بیش از سایر استان ها افزایش دما را تجربه کردند.
تدبیر24»شاهرخ فاتح ضمن اشاره به آخرین وضعیت بارش کشور اظهار کرد: از ابتدای مهر ماه 95 تا تاریخ 2 مرداد 96، کل کشور حدود 213.1 میلی متر بارش دریافت کرده است و از آنجا که بارش بلندمدت کشور در این بازه زمانی 229.1 میلی متر است؛ نسبت به میانگین بارش بلندمدت 7 درصد کاهش بارش داشته است.


وی افزود: کل کشور در بازه زمانی مذکور در سال گذشته 233.3 میلی متر بارندگی داشته بنابراین کشور ما در 9 ماهه گذشته حدود 9 درصد کاهش بارش نسبت به سال گذشته را تجربه کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: