آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۵۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۷
رحیمی:

دیدار رئیس جمهور با فرماندهان سپاه،‌ پیام همدلی را به دنیا مخابره کرد

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد که دیدار اخیر رئیس جمهور با فرماندهان عالی سپاه پیام همدلی بین سپاه و دولت را در سطح بین المللی نشان داد.

تدبیر24»علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به دیدار اخیر رئیس جمهور با فرماندهان عالی سپاه پاسداران گفت: این دیدار پیام بسیار مثبت و سازنده‌ای را در سطح بین‌المللی و جامعه به همراه داشته است. پیامی حاکی از همدلی و همبستگی در سطح سران و مسئولان ارشد سپاه و دولت بوده و توانست فضای همدلی را در عرصه بین المللی مخابره کند، البته جای نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در این دیدار خالی بود.

وی ادامه داد: در شرایطی که مقامات آمریکایی علیه مقامات مختلف سپاه بخصوص نیروی قدس، اتهامات بی اساس را مطرح می‌کنند، این ملاقات نشان می‌دهد که دولت و سپاه در جهت منافع ملی به صورت مشترک فعالیت ‌می‌کنند و آنها همدل و همراه منافع مردم و کشور را مدنظر قرار دادند.

این عضو فراکسیون امید در عین حال گفت: امیدوارم همچنان که پیام همدلی در سطح بین المللی منتشر شده، در حوزه سیاست داخلی و بخش‌های امنیتی سپاه نیز این پیام با جدیت و صراحت منتقل شود تا شاهد برقراری فضای آرامش در کشور بخصوص در چهار سال آینده همزمان با اجرای برنامه ششم توسعه باشیم.

رحیمی با بیان اینکه برگزاری این نشست مشترک آن هم بی واسطه و به دور از التهابات سیاسی و رسانه‌ای بسیاری از مسائل و مشکلات را حل می‌کند، گفت که برگزاری این جلسات باید به صورت مستمر ادامه داشته باشد تا بتواند آرامش را در فضای کشور برقرار نماید.

برچسب ها: رئیس جمهور همدلی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: