ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۸۵۶
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰

دیدار روسای جمهور ایران و پاکستان

رئیس‌جمهور با اشاره به روابط طولانی تهران - اسلام‌آباد، ابراز امیدواری کرد تا دوران جدیدی از روابط و مناسبات حسنه و دوستانه بین ایران و همه کشورهای جهان به ویژه همسایگان آغاز شود.

به‌گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان عصر شنبه در دیدار آصف‌علی زرداری همتای پاکستانی خود، ضمن ابراز خرسندی از اینکه اولین دیدار خارجی وی با رئیس دولت و کشور دوست و برادر پاکستان انجام می‌شود، گفت: امیدوارم دوران جدیدی از روابط و مناسبات حسنه و دوستانه بین ایران و همه کشورهای جهان به ویژه همسایگان آغاز شود.

وی با اشاره به اینکه روابط ایران و پاکستان همواره مطلوب و روبه‌گسترش بوده است، افزود: مردم ایران علاقه و محبت خاصی به ملت دوست و برادر پاکستان دارند و این روابط دوستانه در نزدیکی و اشتراکات فرهنگی، اخلاقی و تاریخی بین دو ملت ریشه دارد.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: روابط اقتصادی تهران و اسلام‌آباد نیز همواره روبه‌گسترش بوده و پروژه مشترک احداث خط لوله گاز می‌تواند تأثیر به‌سزایی در ارتقای سطح همکاری ها و روابط اقتصادی دو کشور و تعمیق همبستگی های دو جانبه داشته باشد.

حجت‌الاسلام روحانی در پایان سخنانش ابراز امیدواری کرد پروژه خط لوله بین ایران و پاکستان هر چه ‌سریع‌تر تکمیل شود.

آصف‌علی زرداری رئیس‌جمهور پاکستان نیز در این دیدار با بیان اینکه روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران همیشه مثبت و رو به جلو بوده است، گفت: سطح روابط تهران و اسلام‌آباد همواره فارغ از رخدادها و تحولات بین المللی ارتقاء خواهد یافت.

وی ضمن تأکید بر اینکه همه توافقنامه‌های منعقد شده بین تهران و اسلام‌آباد برای کشورش محترم است، خاطرنشان کرد: در دوره انتقالی و برگزاری انتخابات سرعت اجرای پروژه خط لوله کاهش یافت که این مسأله با استقرار دولت جدید مرتفع خواهد شد.

رئیس‌جمهوری اسلامی پاکستان برای شرکت در مراسم تحلیف حجت‌الاسلام روحانی ششمین رئیس‌جمهوری کشورمان که عصر فردا (یکشنبه) در مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود، به ایران سفر کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: