او در ارتباط با انتخاب شهردار نيز گفت: «شوراي اصلاحات سعيش بر اين است كه تصميمگيري در مورد شهردار را جبههاي ادامه دهد. اين كار سختي است زيرا تصميم با شورا نيست و با افرادي است كه در شوراي شهر الان حضور يافتند و معمولا اينگونه رايدادنها راي مخفي است ولي من فكر ميكنم اختلاف در آن حد نباشد.»
هاشمي در مورد بدهيهاي شهرداري تهران نيز گفت: «يك بدهي هم به پيمانكاراني كه براي شهرداري تهران كار ميكنند وجود دارد و از اين منظر هم پيمانكاران خود را مدعي ميدانند و اين عدد بالايي را مطرح ميكند. يك بدهي هم در شهرداري معروف به بدهي هلوگرامي يا بدهي تراكمفروشي يا شهرفروشي است كه اين در اختيار يكسري افراد است يعني به جاي اينكه زميني را تملك كردهاند پول به آن بدهند يك هلوگرامي به او دادند كه هلوگرام يك پول در شهرداري است. يعني پيشخور كردن شهر است. اين هم جزو بدهي فرض ميكنند. اگر اينها را با هم جمع كنيم بدهيهايي كه ميتوان گفت بدهي فرض شود عددش حدود ۲۰ هزار ميليارد تومان خواهد شد.»
وي در مورد ارتباط شهرداران با دولتيها نيز گفت: «تنها دورهاي كه ميتوان گفت شهرداري با دولت خيلي همگن و خوب عمل كرد دوره آقاي كرباسچي و رياستجمهوري آقاي هاشمي بود. حتي طوري شد كه ايشان اجازه دادند شهردار عضو هيات دولت شود. اين هماهنگي تا اندازهاي زياد بود كه برخي جاها نسبت به اين هماهنگي اعتراض ميكردند.»
او در مورد استعفايش از متروي تهران نيز گفت: «آن استعفا آن زمان اينگونه بود كه هيچگاه علني گفته نشد و من هم علني نفهميدم ولي اين احساس ايجاد شد كه اگر من مديرعامل مترو نباشم شايد دولت كمك كند. ولي نظرم آن زمان همين بود. آن زمان ميگفتم مشكل اصلي آقاي احمدينژاد من نيستم، مشكل خود آقاي قاليباف است. من هميشه به شوخي به آقاي قاليباف ميگفتم مشكل، من نيستم و مشكل اصلي خود شما هستيد.»
به رهبري گفتم شما براي ما پدري كنيد
محسن هاشمي افزود: «بعد از فوت ابوي نزد مقام معظم رهبري رسيده بوديم و من خدمت ايشان گفتم ما پدر از دست داديم و براي ما پدري كنيد و بچهها هم قول ميدهند شما را به عنوان پدر بپذيرند و حرف شما را گوش دهند. ايشان گفت اينجور كه من ميدانم اينها حرف پدر خود را هم گوش نميدادند. البته به شوخي گفتند. اينكه بيايند و حرف مرا گوش بدهند يك مقدار سخت است ولي من گفتم من سعي ميكنم اين مسير را ايجاد كنم كه ايشان حرف شما را گوش بدهند.»
منتخب اول تهران در ارتباط با نظر آيتالله هاشمي در مورد دولت حسن روحاني نيز گفت: «ايشان هميشه ميگفتند با اين همه هجمهاي كه به دولت ميشود ايشان موفق است و ايشان را موفق ميدانستند. البته ايشان ميخواستند تهاجميتر عمل كنند ولي معتدل عمل ميكرد.»
وي در ادامه گفت: «درباره مسائل بعد از سال ٨٨ به نظر ميآمد در نحوه مديريت مسائل سياسي كشور بحثهايي هست ولي هيچگاه اينها به دلخوري عميق كشيده نشده است. ممكن است نظراتي را مطرح كردند كه نه ايشان قبول كردند و نه طرف مقابل قبول كردند ولي به دلخوري نكشيده است.»
او در مورد ايراد آيتالله هاشمي نيز گفت: «ايشان دلرحمي بسياري در زمان برخورد داشت. در مورد خوديها و كساني كه اطرافشان بودند. مثلا من فكر ميكردم اگر در مورد مسائلي كه مطرح ميشد برخورد قاطعتري داشتند مسائل بهتر حل ميشد. البته ايشان هميشه ميگفتند شما تجربه نداريد و نميدانيد چطور با اين مسائل برخورد كنيد. نتيجه برخورد من بهتر از برخورد تند شما خواهد بود. من هميشه اين حس را داشتم كه ميشد برخورد شديدتري كرد و نتيجه بهتري گرفت.»