ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۵۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۵

اتهام جاسوسی آلمان به روسیه

آلمان به عنوان یکی از کشورهای اصلی که در جاسوسی‌ها با آمریکا همکاری کرده، روسیه را متهم به جاسوسی در خاک خود کرد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از خبرگزاری فرانسه، روسیه از سفارت خود در برلین برای جاسوسی در این کشور استفاده کرده است.

بر اساس این گزارش، دایره امنیتی آلمان که از آن با عنوان سقف امنیتی یاد کرد، اعلام کرد که بر روی سقف سفارت روسیه در برلین، سقف‌های چوبی تعبیه شده است و زیر آنها وسایل شنود قرار داده شده‌اند و از این نقطه به مدت سالها از شرکت‌های سیاسی در برلین جاسوسی شده، با این حال تاکنون مدرکی در این زمینه به دست نیامده است.

روسیه تاکنون به این خبر واکنشی نشان نداده است.

سفارتخانه‌های زیادی در نزدیکی دفتر صدراعظمی آلمان و پارلمان این کشور قرار دارند که امکان جاسوسی از مقامات این کشور را افزایش می‌دهد.

«ادوارد اسنودن» کارمند سابق سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا از جمله آژانس امنیت ملی و آژانس اطلاعات مرکزی از چند ماه قبل و بعد از خروج از آمریکا دست به افشاگری زده و ده‌ها هزار سند فوق سری را در اختیار رسانه‌هایی چون روزنامه «گاردین» و نشریه «اشپیگل» قرار داده است.

بخشی از این افشاگری‌ها مربوط به فعالیت‌های جاسوسی آمریکا علیه سران ده‌ها کشور دنیا از جمله متحدانی چون «آنگلا مرکل» است.  از طرفی آلمان خود یکی از مهمترین شرکای آمریکا در جاسوسی‌ها بوده است. همین امر بحران بی‌سابقه‌ای را در روابط میان آمریکا و اروپا رقم زده است. برخی منابع از تصمیم «جان کری» وزیر خارجه آمریکا برای سفر به برلین و دلجویی از مقامات آلمانی خبر داده‌اند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: