آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۵۷۱۴
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۶

تیلرسون آرام بخواب

اظهارات وزیر خارجه آمریکا درباره تحریم‌های تازه علیه روسیه، باعث تعجب دیپلمات‌های روس‌ شده است.
تدبیر24»«رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا گفته که امیدوار است پیام آمریکا و هم‌پیمانانش به روسیه، جمهوری اسلامی ایران و کره‌شمالی به درستی درک شده باشد.

تیلرسون همچنین در این بیانیه، که روز شنبه در سایت وزارت خارجه آمریکا منتشر شد، آورده است که ایالات متحده با دوستان و همپیمانانمانش همکاری نزدیک خواهد داشت تا این اطمینان حاصل کند که پیامش ازسوی روسیه، ایران و کره‌شمالی به درستی درک شود.

در واکنش به این اظهارات تیلرسون، منابعی سفارت روسیه در آمریکا  گفته است: «در واشنگتن هنوز درک نکرده‌اند که استفاده از روش فشار و زورگویی در رابطه با روسیه کارگر نیست. با تحریم‌ها نمی‌توان مناسبات را بهبود بخشید».

«آلکسی پوشکوف» رئیس کمیته امور بین الملل دومای روسیه نیز در این‌خصوص گفت: «وزارت خارجه آمریکا می‌تواند راحت بخوابد، پیام آمریکا برای ما مفهوم است. امیدواریم که پیام روسیه درباره کاهش تعداد دیپلمات‌های آمریکا در روسیه نیز سمبل دوستی تلقی شود.»

برچسب ها: تدبیر24 تیلرسون
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: