آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۵۸۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۷

خودکشی صحت ندارد

دادستان عمومی و انقلاب استان اردبیل گفت: اخباری که دقایقی پیش در ارتباط با خودکشی قاتل آتنا در فضاهای مجازی منتشر شد صحت ندارد.

تدبیر24»ناصر عتباتی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب افزود: اخباری در فضاهای مجازی در خصوص خودکشی قاتل آتنا منتشر شده صحت ندارد در این زمینه با عاملان انتشار اکاذیب در فضای مجازی برخورد جدی خواهد شد .

به گفته وی قاتل آتنا در حال حاضر در زندان اردبیل به سر می‌برد و منتظر محاکمه و اجرای حکم است .  

دادستان عمومی و انقلاب استان اردبیل تاکیدکرد: لازم است مردم  اخبار را از رسانه‌های موثق پیگیر باشند و از انتشار اخبار کذب در فضاهای مجازی به جد خودداری کنند.

وی یادآور شد: در حال حاضر تشویش اذهان عمومی بدترین کاری است که در ارتباط با تکمیل پرونده قتل آتنا در حال انجام است.

دادستان اردبیل بیان کرد: تلاش ما در خصوص قاتل آتنا اعدام وی بصورت علنی است تا بتوانیم از این طریق آرامش از دست رفته خانواده آتنا و مردم به ویژه مردم شهرستان پارس‌آباد برگردانیم.

برچسب ها: خودکشی آتنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: