آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۵۸۷۲
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳

خبری خوش برای معلمان حق‌التدریس

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تشریح روند صدور احکام معلمان جدید در مهر ۹۶ از پرداخت مطالبات حق‌التدریس معلمان تا اواخر مرداد خبر داد.
تدبیر24»حسین فرزانه در رابطه با استخدام وزارت اموزش و پرورش در سال 96 اظهار کرد: افراد متقاضی برای شرکت در این آزمون ثبت‌نام کرده‌اند و در سال 96 تعداد 8 هزار و 200 نفر در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند.

وی در رابطه با درخواست آموزش و پرورش برای برگزاری زودتر آزمون استخدامی گفت: برگزاری زودهنگام این آزمون به موافقت سازمان سنجش و سازمان امور استخدامی مربوط است البته ما تلاش می‌کنیم این آزمون زودتر برگزار شود تا بتوانیم مهرماه از این افراد در کلاس‌های درس به عنوان معلم استفاده کنیم. اما اعلام کرده‌اند که آزمون استخدامی هفته اول شهریور برگزار خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود: افرادی که در آزمون سال 95 پذیرفته شده‌اند در تابستان دوره‌های آموزشی دارند تا بخشی از آنها به ویژه در دوره ابتدایی از مهرماه وارد کلاس‌های درس شوند.

فرزانه در خصوص صدور احکام افرادی که قرار است از مهرماه به عنوان معلم جدید وارد آموزش و پرورش شوند بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان در حال بررسی این موضوع است، چرا که قانون نیز باید اجرا شود. البته اگر مبانی اصلی دوره آموزشی در تابستان برگزار شود می‌توانیم از مهرماه احکام این افراد را صادر کنیم.

وی ادامه داد: برای فعالیت این افراد از مهرماه می‌توانیم احکام حق التدریس را صادر کنیم تا یک سال دوره آموزشی که در قانون ذکر شده است طی شود.

* استفاده از مدارس مشارکتی و دعوت از معلمان در آستانه بازنشستگی برای جبران کمبود نیرو

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص راهکارهای این وزارتخانه برای جبران کمبود نیروی انسانی گفت: جبران کمبود نیرو با استفاده از مدارس مشارکتی یکی از روش‌هاست، که عمدتاً در مناطق محروم مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین از افرادی که در آستانه بازنشستگی قرار دارند برای ادامه همکاری دعوت خواهیم کرد.

 پرداخت مطالبات حق‌التدریس معلمان تا اواخر مرداد

فرزانه در خصوص پرداخت معوقات معلمان عنوان کرد: چند ماه از معوقات حق‌التدریس معلمان رسمی باقی‌مانده و سایر مطالبات معلمان تسویه شده است.

وی افزود: برای پرداخت مطالبات مربوط به حق‌التدریس معلمان شاغل 500 میلیون تومان اعتبار نیاز است که هماهنگی‌های لازم با سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت آنها در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود تا اواخر مرداد یا اواسط شهریور این موضوع محقق شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: