ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۸۵۹۳۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۳

تحلیلی از "جریان احمدی‌نژاد"

ناصر ایمانی، تحلیلگر اصولگرا، معتقد است که جریان احمدی‌نژاد روز به روز رادیکال‌تر می‌شود.
تدبیر24»ایمانی در گفتگو با «انتخاب» ضمن انتقاد از تفکرات تیم احمدی‌نژاد، آن‌ها را «فرقه‌ای» خواند که ادعای ارتباطات ماورایی دارند.

وی اظهار داشت: تیم احمدی‌نژاد دارای افکار خاص و ویژه‌ای هستند. از این رو، این جریان و تیم را می‌توان فرقه خواند. اینها ادعا دارند که ارتباطات ماوراء الطبیعه دارند و نیازی به استفاده از ابزارهای عقلای و بشری که شارع مقدس برای انجام احکام الهی تعیین کرده، ندارند.

این تحلیلگر اصولگرا اضافه کرد: فرقه احمدی نژاد مدعی ارتباط با مقام معصوم و گرفتن دستورات از آنجا هستند. اخبار متعددی در آن سال‌ها وجود داشت، افرادی می‌گفتند که آقای احمدی‌نژاد در مورد خودش و تیمش بحث ارتباط با معصوم و گرفتن دستورات از ائمه را مطرح کرده بود.

وی با اشاره به اتفاقات اخیر و سخنان نزدیکان احمدی نژاد اظهار داشت: این فرقه هرچه جلوتر می‌رویم، رادیکال‌تر می‌شود. صحبت‌های مشایی هم در همین راستا است. هم بقایی، هم مشایی و هم احمدی‌نژاد دارند مطالبی را در روز طرح می‌کنند که در نهایت به رادیکالیزم بیشتر آنها منجر می‌شود.

این تحلیلگر اصولگرا اضافه کرد: رادیکالیزم تیم احمدی‌نژاد قابل پیش بینی بود. از دور دوم ریاست جمهوری ایشان، جریان اصولگرا به این حلقه، جریان انحرافی فکری می‌گفت. اینها پس از انتخابات سال 96، دوباره فعالیت خود را شروع کردند. فکر می‌کنم حرف‌های تندتری از این طایفه در آینده بشنویم. با این حال، معتقدم این سرنوشت کسانی است که مسیر خودشان را از مسیر انقلاب و ملت جدا می‌کنند و اسیر رادیکالیسم خواهند شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: