آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۸۶۰۳۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۲

تشکیل «پارلمان والدین» در سال جاری

رئیس انجمن اولیاء و مربیان شهر تهران از تشکیل «پارلمان والدین» در سال جاری خبر داد.
تدبیر24»کامیاب صدری در این باره اظهار  کرد: امسال به صورت جدی به دنبال آن هستیم که پارلمان والدین را ایجاد کنیم و بتوانیم شوراهای مرکزی انجمن اولیاء و مربیان را درگیر کنیم تا در کنار آموزش و پرورش به ما کمک کنند.

وی افزود: در سال‌های گذشته ورود والدین در راستای نظارت و بازدید از مدارس پررنگ نبود و شوراها بندرت تشکیل می‌شد.

رئیس انجمن اولیاء و مربیان شهر تهران با بیان اینکه خوشبختانه مدیرکل جدید آموزش و پرورش شهر تهران اعتقاد ویژه به حضور والدین در کنار آموزش و پرورش و تقویت مشارکت‌های مردمی دارد گفت: این نگاه و طرز تلقی ما را دلگرم کرده است. البته مشارکت‌های مردمی تنها منحصر به مشارکت مالی نیست بلکه می‌تواند مشارکت پژوهشی، آموزشی و پرورشی باشد که از طریق تشکیل کارگروه‌ها در مدارس دنبال شود.

صدری درباره اختیارات پارلمان والدین گفت: در برنامه داریم که شوراهای انجمن‌های مناطق هر دو یا سه ماه یکبار دور یکدیگر جمع شده و نشست‌هایی با حضور مسئولان تراز اول استانداری، مجلس و دولت داشته باشند.

وی افزود: این پارلمان قطعا مصوباتی هم در راستای قوانین کشور برای بهبود وضعیت مدارس کشور خواهد داشت و همین که به همدلی و همفکری با آموزش و پرورش کمک کند ارزشمند است. حضور کمرنگ والدین در مدارس خلائی است که در سالهای قبل مشاهده می‌شد و امید است با تشکیل این پارلمان برطرف شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: