ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۶۱۸۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹

روز تنفید شهید رجایی

رهبر انقلاب در خاطره ای دلیل نشستن بر روی صندلی نزدیک امام (ره) در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری شهید رجایی را بیان کردند.
تدبیر24»دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری (مدظله) در شماره نود و دوم نشریه الکترونیکی خط حزب الله، خاطره‌ خواندنی رهبر انقلاب از دلیل نشستن بر روی صندلی نزدیک امام (ره) در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری شهید رجایی را منتشر کرد.

رهبر معظم انقلاب این خاطره را این گونه نقل می‌کنند:

"[بعد از ماجرای ترور] دلم براى امام تنگ شده‌ بود...

آمدیم [جماران] و امام را زیارت کردیم. اوّلین روزى بود که من عصا دستم گرفتم. من همین‌طور، متحیّر ایستاده بودم که یک وقت امام وارد شدند و با خنده جلو آمدند. گفتند: "اتّفاقاً من الان به فکر تو بودم. با خودم گفتم همه این‌جا جمع شده‌اند؛ جاى فلانى خالى است."

خیلى خوشحال شدم و دستشان را بوسیدم. بعد اصرار کردند: "این‌جا، روى این صندلى بنشین." من، نمى‌نشستم. به‌نظرم آن‌قدر اصرار کردند تا من نشستم.(۱۳۷۸/۰۷/۰۱)

عکسی از روز تنفید شهید رجایی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: