آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۶۱۸۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۸
جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله اعلام کرد

همه مهمان‌های خارجی مراسم تحلیف تحت حفاظت کامل قرار دارند

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران با اشاره به حضور هیات‌های دیپلماتیک خارجی در مراسم تحلیف رئیس جمهوری، اظهار کرد: همه مهمانان خارجی این مراسم از بدو ورود تا خروج از کشور تحت حفاظت کامل قرار دارند.

تدبیر24»سردار اسماعیل کوثری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اتخاذ تدابیر امنیتی در تهران جهت برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب اظهار کرد: با توجه به اینکه در روز تحلیف رئیس جمهوری تقریبا به جز مقام معظم رهبری همه مسئولان کشوری و لشکری و همچنین هیات‌های عالی رتبه خارجی در یک نقطه به نام مجلس حضور دارند، باید حفاظت از این منطقه و سطح شهر به بهترین نحو انجام تا مراسم با آرامش کامل برگزار شود.

وی با اشاره به همکاری نیروهای مختلف نظامی، انتظامی و اطلاعاتی برای تامین امنیت پایتخت در روز برگزاری مراسم تحلیف گفت: جهت تامین امنیت مراسم روز تحلیف سپاه، نیروی انتظامی، سربازان گمنان امام زمان (عج) و همچنین نیروی ارتش همکاری می‌کنند.

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه تمام اقدامات به بهترین نحو طراحی و پیش بینی شده است،‌خاطر نشان کرد: مانند تدابیری که در زمان برگزاری اجلاس سران غیر متعهد و همچنین اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، اتخاذ شد، برای مراسم تحلیف ریاست جمهوری دوازدهم نیز تصمیمات به بهترین نحو طراحی و پیش بینی شده است تا دنیا بداند ایران کشوری امن بوده و اجازه نخواهد داد که بیگانگان و خودفروختگان و همچنین استکبار جهانی و صهیونیسم بین المللی بخواهند خدشه‌ای به امنیت این کشور وارد کنند.

کوثری در پایان با بیان اینکه مردم خیالشان از تامین امنیت مراسم روز تحلیف راحت باشد، درباره تامین امنیت مهمانان خارجی این مراسم،‌ اظهار کرد: همه مهمانان خارجی مراسم تحلیف از بدو ورود تا زمان خروج از کشور تحت حفاظت کامل نیروهای امنیتی قرار دارند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: