ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۶۲۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۵

حمایت ایران از سوریه در بمب‌گذاری بیروت بی‌تاثیر نبوده است

این اقدام توسط گروه‌های تکفیری و سلفی‌های سعودی انجام گرفته است
تدبیر24: ظهر دیروز، دو انفجار در منطقه «بئر الحسن» واقع در حومه جنوبی بیروت و نزدیک سفارت ایران روی داد. این اتفاق که با واکنش جان کری و سید حسن نصرالله همراه بود، ۲۳ کشته و ۱۴۶ تن زخمی بر جای گذاشت. در این عملیات انتحاری و تروریستی 6 ایرانی نیز به شهادت رسیدند.

در همین رابطه، محمد حسن آصفری در گفت‌و‌گو با «سلام نو» در خصوص پی گیری‌های دولت و مجلس گفت: آقای ظریف معاون وزیر امور خارجه را جهت پی گیری این اتفاق، به منطقه اعزام کرده تا مسئله را به طور کامل و جدی دنبال کند. از طرف مجلس هم این اقدام محکوم شده اما پی گیری خاصی انجام نگرفته است. 

دبیر کمیسیون امنیت ملی و روابط خارجی، در خصوص عاملان این اتفاق اشاره کرد: 
به نظر من این اقدام توسط گروه‌های تکفیری و سلفی‌هایی که مورد حمایت عربستان سعودی هستند و با کمک صهیونیست‌هایی که به دنبال ایجاد ناامنی و وحشت در لبنان هستند انجام گرفته است.

وی در مورد انگیزهٔ این بمب گذاری توضیح داد: این افراد هدف اصلی‌شان این است که بتوانند میان فرقه‌های مذهبی در لبنان اختلاف ایجاد کرده و در روابط ایران و لبنان چالش ایجاد کنند. همچنین آن‌ها به دنبال این هستند که دامنه بحران را از دمشق به سمت لبنان بکشانند.

آصفری در خصوص تاثیر فعالیت‌های ایران در سوریه بر این وقوع اتفاق اذعان داشت: ما تنها به سوریه کمک سیاسی می‌کنیم و از آن حمایت معنوی انجام می‌دهیم و مسئلهٔ خاصی در رابطه با فعالیت در سوریه نداریم. آن‌ها بیشتر به دنبال تشدید بحران در این منطقه هستند به همین دلیل دست به چنین اقداماتی می‌زنند. اما می‌توان گفت حمایت سیاسی ایران از سوریه می‌تواند در این اتفاق بی‌اثر نبوده باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: