ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۶۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۰
نماینده مجلس: ‌

حضور هیات‌های خارجی در مراسم تحلیف نشانه بی‌تاثیری فشارهای آمریکاست

نماینده مردم شهرستان لردگان در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور هیات هایی از کشورهای اروپایی، آسیایی، آمریکایی و آفریقایی برای شرکت در مراسم تحلیف بیانگر این است که فشارهای آمریکا بر جامعه جهانی برای انزوا قرار دادن ایران، اثرگذار نیست.
تدبیر24»محمد خالدی سردشتی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: آمریکا می خواهد با وضع تحریم های خارج از مفاد برجام، بر ایران و این قرارداد بین المللی اثر بگذارد اما حضور هیات های بلندپایه خارجی در مراسم تحلیف، آمریکا را با چالش روبرو می کند.
به گفته وی، حضور هیات های پارلمانی و دیپلماتیک در این مراسم بدون شک باعث تقویت دیپلماسی رسمی و پارلمانی ایران در جهان می شود و ارتباط بین المللی ایران با کشورهای مختلف را تقویت می کند.
خالدی همچنین تاکید کرد :حضور این هیات ها در مراسم تحلیف دوازدهمین رئیس جمهوری ایران نشان می دهد که مردم سالاری ایران از جایگاه بالایی در سطح بین المللی برخودار است.
به گفته وی، این مردم سالاری مبتنی بر آموزه های دینی در ایران با حضور حداکثری مردم در پای صندوق آراء همواره در سطح جهان بازتاب فراوانی داشته است.
خالدی گفت: مراسم تنفیذ رای مردم از سوی رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهوری و مراسم تحلیف سوگند در پیشگاه ملت ایران، تقویت وحدت همگانی را به همراه دارد.
به گفته وی، حضور روسای سه قوه در مجلس شورای اسلامی در مراسم تحلیف با روحیه وحدت و همدلی همراه است.
به گزارش ایرنا، آیین تنفیذ روز پنجشنبه دوازدهم مردادماه انجام شد.و مراسم تحلیف نیز امروز شنبه ١٤ مرداد ماه با حضور مقامات کشوری و لشگری و مقامات عالیرتبه بیش از 100 کشور در مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.
هشت رییس جمهوری و ١٩ رییس مجلس، ٩ معاون رییس جمهوری و نخست وزیر، هفت معاون رییس مجلس، ١١ وزیر امور خارجه و ٣٥ فرستاده ویژه کشورها در مراسم تحلیف دومین دوره ریاست جمهوری دکتر حسن روحانی حضور می یابند.
همچنین در این مراسم ١٢ معاون وزیر خارجه، ٦ رییس گروه دوستی - پارلمانی و دو رییس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان ها شرکت دارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: