ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۶۳۲۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۸
رئیس قوه قضاییه:

جمهوریت نظام به رخ جهانیان کشیده شد

رئیس قوه قضاییه در مراسم تحلیف ریاست جمهوری دوازدهم گفت: مشارکت بیش از 40 میلیونی مردم در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، جمهوریت نظام را به رخ جهانیان کشید.
تدبیر24»آیت الله صادق آملی لاریجانی روز شنبه در مراسم تحلیف افزود: امروز انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران علیرغم دشمنی ها با حضور مردم در صحنه به حیات مقتدرانه خود ادامه می دهند و براساس اصل ششم قانون اساسی مستقیم و غیر مستقیم با اتکا به آرای عمومی، مسئولان در منصب قدرت قرار می گیرند.
وی اظهار کرد نظام جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر آموزه های دینی، باوجود تهدیدات فراوان از سوی استکبار جهانی ، جمهوری اسلامی ایران توانستته مظهر آزادی و مردم سالاری دینی در جهان باشد.
وی افزود:بنیادی ترین اصل نظام جمهوری اسلامی که در قانون اساسی نیز به آن تاکید شده است، نگاه توحیدی است، اساس این نظام ایمان به خدا و تسلیم در برابر امر خداست.
آیت الله آملی لاریجانی گفت: نظام توحیدی می گوید عزت را فقط در عزت را فقط باید در اطاعت از خدا جست و هدف از حکومت رشد انسان در مسیر خداست.
مراسم تحلیف سید حسن روحانی، دوازدهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران با حضور بیش از 100 هیات خارجی شامل هشت رئیس جمهوری، 19رئیس مجلس، 9 معاون رئیس جمهوری و نخست وزیر، هفت معاون رئیس مجلس، 11وزیر امورخارجه و 35 فرستاده ویژه کشورها در مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.
در این مراسم همچنین 12 معاون وزیر امور خارجه، 6 رئیس گروه دوستی - پارلمانی و دو رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان ها و همچنین «موکیشا کیتو» دبیرکل دبیرخانه کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد حضور دارند.
160 خبرنگار خارجی و 200 خبرنگار داخلی مراسم تحلیف دوازدهمین رئیس جمهوری ایران را پوشش می دهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: