آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۸۶۳۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۱

جزئیات استخدام در دولت

جذب حدود 11 هزار نفر در دستگاه های دولتی تا پایان سال
تدبیر24»رییس سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد، امسال حدود 11 هزار نفر از طریق آزمون استخدامی فراگیر جذب 15 دستگاه اجرایی کشور می شوند.

به گزارش خبرنگار تدبیر24  50 درصد این استخدام ها مربوط به آموزش و پرورش و مابقی مربوط به سایر دستگاه ها از جمله سازمان پزشکی قانونی، سازمان دامپزشکی، وزارت امور خارجه، بیمه مرکزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مسکن و سازمان بنادر و دریانوردی است.

چهارمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور، سوم شهریور امسال در تهران و مراکز استان ها به صورت همزمان برگزار می شود و کارت شرکت در این آزمون که مراحل ثبت نام آن انجام شده است در تاریخ 31 مرداد ماه روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sangesh.org قرار می گیرد.

اغلب قریب به اتفاق شغل ها، محدودیت جنسیتی برای پذیرش ندارند و برای داوطلبان زن و مرد امکان رقابت وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: