آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۶۳۶۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۳

جذب 15 میلیارد دلار سرمایه خارجی در صنعت نفت

معاون مدیرعامل در توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران از احتمال جذب تا 15 میلیارد دلار سرمایه خارجی تا پایان امسال خبر داد و گفت: با امضای قرارداد فاز 11پارس جنوبی، چهارچوب کار برای سایر قراردادها آماده شد.
تدبیر24»«غلامرضا منوچهری» امروز درباره امضای قرارداد توسعه فاز11 پارس جنوبی افزود: برای امضای این قرارداد، تلاش زیادی شد اما می توان گفت با این گام، مشکلات بسیاری رفع شد.
منوچهری ادامه داد: با امضای قرارداد فاز 11پارس جنوبی برای اجرای سایر طرح ها، ریل گذاری شد و اکنون چهارچوب کار برای سایر قراردادها آماده شده است.
وی درباره روند اجرای طرح توسعه میدان نفتی آزادگان گفت: برگزاری مناقصه توسعه این میدان، در حال طی روند اداری و اجرایی است.
معاون مدیرعامل در توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ابراز امیدواری کرد این طرح تا پایان امسال نهایی شود.
چندی پیش «علی کاردر» معاون وزیر نفت، نیز به ایرنا گفت: توسعه فاز 11 پارس جنوبی، میدان آزادگان و لایه نفتی پارس جنوبی در اولویت صنعت نفت قرار دارند و تمایل داریم قراردادهای مربوط به آنها زودتر به امضا برسد.
به گزارش ایرنا، دوازدهم تیرماه نخستین قرارداد جدید نفتی در پساتحریم بین شرکت ملی نفت و کنسرسیوم بین المللی به رهبری شرکت نفتی توتال فرانسه برای توسعه فاز 11 پارس جنوبی امضا شد.
ارزش قرارداد توسعه فاز 11 پارس جنوبی چهار میلیارد و ٨٠٠ میلیون دلار است که با به ثمر رسیدن آن، روزانه 56 میلیون مترمکعب (معادل 2 میلیارد فوت مکعب) به ظرفیت برداشت ایران از میدان گازی پارس جنوبی مشترک با قطر افزوده می‌شود.
این قرارداد، نخستین قرارداد در قالب مدل جدید قراردادهای نفتی است که پس از لغو تحریم ها امضا شد.
بر اساس این قرارداد، یک کنسرسیوم بین المللی به رهبری توتال فرانسه ایجاد شده است که شاخه بین المللی شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران اعضای دیگر آن را تشکیل می دهند.
سهم توتال به عنوان رهبر این کنسرسیوم در این قرارداد 50.1 درصد است. شاخه بین المللی شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران نیز به ترتیب 30 و 19.9 درصد سهم دارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: