ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۶۵۸۵
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۴

سفر تیلرسون به تایلند

وزیر امور خارجه آمریکا امروز (سه‌شنبه) در سفر عالی رتبه‌ترین مقام آمریکایی به بانکوک از زمان کودتای نظامی این کشور در سال 2014 وارد این کشور شد؛ کودتایی که باعث خدشه‌دار شدن روابط این دو کشور و نزدیک شدن خونتای حاکم تایلند به چین شد.
تدبیر24»سفر تیلرسون به تایلند به دنبال حضورش در نشست کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه‌آن) در مانیل صورت گرفت.

یکی از اولویت‌های اصلی تیلرسون این بود که از کشورهای جنوب شرق آسیا خواست تا برای کمک به قطع منابع مالی و جریان سرمایه به کره شمالی اقدامات بیشتری انجام دهند اما تاکید کرد که اگر پیونگ یانگ آزمایشات موشکی خود را متوقف کند آماده است تا با آن مذاکره کنند.

همزمان با اینکه واشنگتن به دنبال تقویت روابط خود با تایلند، قدیمی‌ترین متعهدش در این منطقه پس از وقوع کودتاست اما سوابق حقوق بشر و سیاست‌های تایلند نیز در مرکز توجهات قرار دارد.

سخنگوی وزارت خارجه تایلند ضمن تاکید بر اهمیت سفر تیلرسون به بانکوک گفت: در جریان این سفر مسائل بسیاری تحت پوشش قرار خواهند گرفت که شامل تحکیم روابط و دوستی میان این دو کشور نیز می‌باشند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با پرایوت چان – اوچا، نخست وزیر و رهبر خونتای نظامی تایلند تماس تلفنی داشته و از وی دعوت کرده تا به کاخ سفید برود اما هنوز هیچ تاریخی برای این دیدار تعیین نشده است.

در حالی که خونتای تایلند به سرکوب منتقدان ارتش و حکومت این کشور ادامه می‌دهد گروه‌های حقوق بشری نسبت به برقراری مجدد روابط عادی میان واشنگتن و بانکوک ابراز نگرانی کردند.

برچسب ها: تیلرسون تایلند
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: