ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۶۶۳۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۲

میرزاده وزیر علوم می‌شود؟

حمید میرزاده آخرین گزینه‌ای است که برای حضور در کابینه دوازدهم مطرح شده است.آن هم به جای خاکی صدیق برای تصدی پست وزارت علوم.
تدبیر24» پس از قطعی شدن انصراف خاکی صدیق زمزمه‌های معرفی حمید میرزاده رییس سابق دانشگاه آزاداسلامی قوت گرفته است. موضوعی که امروز با استقبال نمایندگان مجلس نیز روبرو شده است.
 حمید میرزاده آخرین رییس دانشگاه آزاد در زمان حیات آین الله هاشمی رفسنجانی بود که چندی پس از درگذشت ایشان توسط هیات امنای جدید دانشگاه برکنار شد.
به دنبال انصراف شب گذشته خاکی صدیق از گزينه پيشنهادى وزارت علوم، امروز خبری در راهروهای مجلس پیچید که بااستقبال نمایندگان روبرو شد. تعامل مثبت وي با نمايندگان مجلس از يك سو و سوابق متعدد اجرایی حمید میرزاده و مدارج علمی عالي دانشگاهي او را می‌توان از دلایل استقبال نمایندگان و بدنه علمی کشور دانست.
مشى اعتدالى ميرزاده و نزديكى او با آيت الله هاشمى و همچنين حمايت چهره هايي چون سيد حسن خميني و ناطق نوري و نيز سابقه همكاري با حسن روحاني در مركز تحقيقات استراتژيك نظام و حضور فعال اخير وي در هيات اجرايى انتخابات رياست جمهوري و حمايت و همراهي مستمر با دولت تدبير و اميد مى تواند موجب شود تا او به عنوان گزينه پيشنهادى وزارت علوم معرفى شود. وزارتخانه اي كه در دولت قبل بيش از شش گزينه را به عنوان سرپرست و وزير يا گزينه وزارت به خود ديد تا نهايتا به دست محمد فرهادي سپرده شد.
ميرزاده استاد تمام پايه ٤٢ رشته پلیمر و عضو هيات علمى دانشگاه امير كبير و رييس پرسابقه پژوهشكده پليمر است و استانداري كرمان، مدیریت ستاد بازسازی مناطق جنگ زده، رياست سازمان مدیریت و برنامه و بودجه ، معاونت اجرايي نخست وزير و رياست جمهوري و بخشي از سوابق وي است.
رويكرد مثبت فرهنگي و سياسي وي در دوره ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و نيز تلاش هاي وي در حوزه پژوهش و امور دانش بنيان و اصلاح ساختار و خروج دانشگاه از زيان دهي از نتايج مديريت او بوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: