تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۸۶۶۳۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۲

میرزاده وزیر علوم می‌شود؟

حمید میرزاده آخرین گزینه‌ای است که برای حضور در کابینه دوازدهم مطرح شده است.آن هم به جای خاکی صدیق برای تصدی پست وزارت علوم.
تدبیر24» پس از قطعی شدن انصراف خاکی صدیق زمزمه‌های معرفی حمید میرزاده رییس سابق دانشگاه آزاداسلامی قوت گرفته است. موضوعی که امروز با استقبال نمایندگان مجلس نیز روبرو شده است.
 حمید میرزاده آخرین رییس دانشگاه آزاد در زمان حیات آین الله هاشمی رفسنجانی بود که چندی پس از درگذشت ایشان توسط هیات امنای جدید دانشگاه برکنار شد.
به دنبال انصراف شب گذشته خاکی صدیق از گزينه پيشنهادى وزارت علوم، امروز خبری در راهروهای مجلس پیچید که بااستقبال نمایندگان روبرو شد. تعامل مثبت وي با نمايندگان مجلس از يك سو و سوابق متعدد اجرایی حمید میرزاده و مدارج علمی عالي دانشگاهي او را می‌توان از دلایل استقبال نمایندگان و بدنه علمی کشور دانست.
مشى اعتدالى ميرزاده و نزديكى او با آيت الله هاشمى و همچنين حمايت چهره هايي چون سيد حسن خميني و ناطق نوري و نيز سابقه همكاري با حسن روحاني در مركز تحقيقات استراتژيك نظام و حضور فعال اخير وي در هيات اجرايى انتخابات رياست جمهوري و حمايت و همراهي مستمر با دولت تدبير و اميد مى تواند موجب شود تا او به عنوان گزينه پيشنهادى وزارت علوم معرفى شود. وزارتخانه اي كه در دولت قبل بيش از شش گزينه را به عنوان سرپرست و وزير يا گزينه وزارت به خود ديد تا نهايتا به دست محمد فرهادي سپرده شد.
ميرزاده استاد تمام پايه ٤٢ رشته پلیمر و عضو هيات علمى دانشگاه امير كبير و رييس پرسابقه پژوهشكده پليمر است و استانداري كرمان، مدیریت ستاد بازسازی مناطق جنگ زده، رياست سازمان مدیریت و برنامه و بودجه ، معاونت اجرايي نخست وزير و رياست جمهوري و بخشي از سوابق وي است.
رويكرد مثبت فرهنگي و سياسي وي در دوره ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و نيز تلاش هاي وي در حوزه پژوهش و امور دانش بنيان و اصلاح ساختار و خروج دانشگاه از زيان دهي از نتايج مديريت او بوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: