اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 02
کد خبر: ۸۶۶۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۴

واکنش کره شمالی به ترامپ

رسانه دولتی کره شمالی می‌گوید این کشور در حال بررسی حمله موشکی به سرزمین‌های آمریکا در جزیره گوام در اقیانوس آرام است.
تدبیر24»ساعاتی بعد از هشدار شدید «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا به کره شمالی، یک مقام ارتش این کشور آمریکا را به حمله تهدید کرد.

یک سخنگوی ارتش خلق کره در بیانیه‌ای که در خبرگزاری رسمی کره شمالی منتشر شد گفت این کشور آماده است سرزمین‌های آمریکا در جزیره گوام را هدف حمله موشکی قرار دهد. 

جزیره گوام واقع در غرب اقیانوس آرام یکی از سرزمین های تابعه ایالات متحده و از پایگاه های نظامی مهم آمریکا در خارج از سرزمین اصلی این کشور است.

در بیانیه‌ای دیگر به نقل از یک سخنگوی ارتش کره شمالی این کشور گفته پیونگ‌یانگ در صورت مشاهده اقدامات تحریک‌آمیز از طرف آمریکا اقدام به انجام حملات پیشگیرانه خواهد کرد. 

کره شمالی قبلاً گفته بود آماده است با نیروی هسته‌ای راهبردی خود «درس سختی» به تحریکات نظامی آمریکا بدهد.»
 
برچسب ها: تدبیر24 کره شمالی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: