آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۶۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۸

هوای تهران خنک می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش سه درجه ای دمای هوای مناطق مختلف استان طی 2 روز آینده خبر داد.
تدبیر24»اداره کل هواشناسی استان تهران، کمینه و بیشینه دمای هوای تهران در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه را به ترتیب (38،26)، (36،24)، (35،24) درجه سانتیگراد پیش بینی کرده است.
همچنین براساس بررسی و تحلیل آخرین داده ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی، روزهای پنجشنبه و جمعه آسمان استان تهران صاف تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد و در بعدازظهر جمعه در ارتفاعات استان همراه با بارش پراکنده پیش بینی می شود.
براساس این گزارش، ورامین با 40درجه سانتیگراد و فیروزکوه با 11 درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک ترین نقاط استان تهران در 24 ساعت گذشته بودند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: