آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۶۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۰

وجود طلا در سر مردان کچل !

پلیس موزامبیک به مردان طاس هشدار داده است که در معرض خطر قرار داشته و ممکن است هدف حمله قرار گرفته و کشته شوند.
تدبیر24» پلیس اعلام کرد، اخیرا در منطقه میلانژ در مرکز موزامبیک سه مرد طاس توسط افرادی که گمان می کنند سر مردان طاس حاوی طلا است به قتل رسیده‌اند!. سر دو نفر از این مردان بریده و برخی از اعضای بدن آنها نیز برداشته شده است.
 
دو نفر در ارتباط با این قتل ها بازداشت شده‌اند.
پلیس گفته است که قتل این افراد ناشی از اعتقادات خرافی در میان مردم منطقه است که معتقدند مردان طاس ثروتمند هستند، سر آنها حاوی طلا است و اعضای بدن آنها باعث افزایش ثروت می‌شود.
 
بازداشت شدگان به پلیس گفته‌اند که قتل و قطع اعضای بدن این افراد جنبه جادویی داشته و به سفارش افرادی در تانزانیا و مالاوی انجام گرفته است. ظاهرا انگیزه این قتل‌ها هم فروختن اعضای بدن این مردان به "جادوگران" محلی بوده تا از آنها در مراسم جادوگری با هدف رفع مشکلات مالی و افزایش ثروت متقاضیان استفاده کنند.
 
در برخی از کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا ، مالاوی یا موزامبیک، اشخاص البینو - که پوست و موهایشان فاقد رنگدانه است - نیز برای مراسم جادوگری ربوده و کشته می‌شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: