ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۶۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۰
ظریفیان:

دولت دوازدهم از زنان توانمند در سطوح میانی و ارشد مدیریت استفاده کند

یک فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به این‌که استفاده از زنان در کابینه احساس خوبی در جامعه ایجاد می‌کند گفت: با افزایش تجربه زنان در مدیریت سطوح میانی، آنها برای پذیرفتن مسوولیت‌های بالاتر آماده می‌شوند.

تدبیر24»غلامرضا ظریفیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره انتخاب شهیندخت مولاوردی، معصومه ابتکار و لعیا جنیدی به عنوان دستیار و معاونان رئیس‌جمهور اظهار کرد: زنان با توجه به تخصص‌ها و توانایی‌هایی که به دست آورده‌اند، ظرفیت‌های خوبی برای مدیریت کشور ایجاد کرده‌اند و در این زمینه تلاش‌های خوبی داشته و تجارب موفقی ارائه داده‌اند.

وی در ادامه افزود: خانم مولاوردی و خانم ابتکار تجارب و کارنامه خوبی دارند و انتخاب آنها احساس خوبی در جامعه ایجاد می‌کند. در روزهای گذشته که اخباری در مورد عدم حضور خانم مولاوردی در دولت منتشر شده بود، جامعه نسبت به آن واکنش نشان داد. خانم جنیدی هم از اساتید بسیار خوب دانشگاه تهران است که حتما ظرفیت جدیدی را در اختیار دولت قرار می‌دهد و تجربه خوبی به جای می‌گذارد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب هم‌چنین خاطرنشان کرد: در گذشته همواره به صورت نمادین به نقش زنان در جامعه پرداخته و در زمان انتخابات درباره استفاده از زنان در مدیریت کشور وعده داده شده اما در عمل به دلایل منطقی انتخاب زنان با مشکل روبرو شده است. دولت دوازدهم هم خوب است متعهد شود که در یک فرآیند بخشی از کارشناسان زن را به ادارات کل و از اداره کل به معاونت ارتقا دهد و به وزارتخانه‌ها ماموریت دهد که از زنان توانمند خود در سطوح میانی و ارشد مدیریت استفاده کند.

ظریفیان با بیان این‌که در این شرایط برای 4 سال بعد زنان تجربه مدیریت سطوح بالا را فرا گرفته و آماده پذیرش مسوولیت‌های بالاتر می‌شوند تصریح کرد: به این شکل دست دولت هم برای انتخاب زنان بازتر می‌شود و دیگر بحث مردانگی یا زنانگی نداریم و حتی می‌توانیم تبعیض مثبت هم داشته باشیم یعنی در شرایط برابری توانایی‌های یک مرد و یک زن، از آن زن برای مدیریت استفاده کرده و اولویت را به زنان بدهیم.

این عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها در پایان گفت: واگذاری مسوولیت مدیریت سطوح میانه و ارشد به زنان موجب می‌شود آنها آمادگی پذیرفتن مسوولیت بالاتر پیدا کنند و دیگر نقش و حضورشان در جامعه نمادین نباشد.

برچسب ها: تدبیر24 ظریفیان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: