ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۶۸۹۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۰
شهریاری:

وزیر بهداشت با رنج مردم محروم آشناست

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه وزیر بهداشت با رنج مردم محروم آشناست، گفت خوشحالیم که نام وزیر بهداشت دوباره در لیست کابینه دوازدهم مطرح شده است.
تدبیر24»حسینعلی شهریاری با تاکید بر این که طرح تحول سلامت در دولت یازدهم به ثمر رسید، تصریح کرد: با توجه به ارتقای نظام سلامت در دولت اول دکتر روحانی، نگران بودیم که فرد دیگری غیر از دکتر هاشمی که احاطه کاملی به حوزه بهداشت و درمان و به طور مشخص طرح تحول سلامت دارد، به تصدی گری وزارت بهداشت انتخاب شود، اما خوشحالیم که نام وزیر بهداشت دوباره در لیست کابینه دوازدهم مطرح شده است.

وی با اشاره به این که پس از اجرای طرح تحول سلامت بیماران دغدغه پرداخت هزینه‌های دارو و درمان را ندارند، افرود: دکتر هاشمی از جمله وزرایی است که در طی اجرای طرح تحول سلامت بارها به مناطق مختلف کشور به خصوص نقاط کم برخوردار کشور سفر کرد و از نزدیک با درد و رنج و کمبودهای مردم در حوزه بهداشت و درمان آشنا شد.

وی اظهار داشت: پس از این سفرها شاهد ارتقای نظام سلامت در شهرها، روستاها و دسترسی آن ها به مراکز بهداشتی و درمانی، خانه های بهداشت، پزشک متخصص و تمام امکانات بهداشتی و درمانی بودیم که حاصلش کسب رضایتمندی مردم در بخش بهداشت و درمان بود.

نماینده مردم زاهدان در مجلس با بیان این مطلب که هنوز بسیاری از فازهای طرح تحول سلامت به دلایل متعددی اجرا نشده و نیازمند همکاری دولت است، عنوان کرد:  یکی از عمده دلایلی که باعث شد این طرح در میانه راه با کمبود شدید منابع مالی مواجه شود، نبود منابع پایدار بود که امیدواریم در دولت دوازدهم همکاری های بین بخشی تقویت شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: