ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۶۹۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۷

نماینده ای که باخودنارنجک حمل میکند

یک نماینده زن پارلمان لیبی اعتراف کرد که برای حفاظت از جانش همواره نارنجکی با خود حمل می کند.
به گزارش تدبیر24، فارس به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع» خبر داد: شورای محلی (شهرداری) شهر طرابلس در صفحه اختصاصی خود در شبکه اجتماعی فیس بوک نوشت: دیروز چهارشنبه زمانی که خانم «سعاد سلطان» یکی از نمایندگان زن کنگره ملی لیبی قصد داشت به جلسه شورای شهر وارد شود، کیف دستی وی در ورودی سالن اجتماعات از سوی نیروهای امنیتی همچون دیگر شرکت کنندگان توسط دستگاه مورد بازرسی قرار گرفت که آژیر خط به صدا درآمد.

هنگامی که یکی از نیروهای امنیتی از خانم نماینده سوال پرسید که چیز خاصی در کیف خود دارد سعاد سلطان پاسخ داد که یک نارنجک را به منظور دفاع از خودش، حمل می کند.

شورای محلی طرابلس نوشت: خانم نماینده پس از تحویل نارنجک به مسئول امنیتی توانست در نشست شرکت کند اما خواستار پس گیری آن پس از خاتمه نشست شده بود که با مخالفت مسئول امنیتی روبه رو شد.

شورای محلی طرابلس گفت که این اطلاعات را به منظور رد اظهارات برخی رسانه ها درباره بازداشت سلطان ارائه کرده است.

از زمان سرنگونی رژیم معمر القذافی در اکتبر سال ۲۰۱۱ تاکنون شبه نظامیانی که با نیروهای قذافی جنگیده بودند سلاح خود را زمین نگذاشته و به دلایل مختلف برای نشان دادن اعتراض های خود پایتخت و برخی دیگر شهرها را ناآرام کرده اند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: