آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۶۹۰۸
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۰

ادامه امدادرسانی به استان‌های سیل زده

رییس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر با تشریح آخرین جزییات امدادرسانی به مناطق سیل زده گفت: امدادرسانی در دو استان خراسان رضوی و گلستان ادامه دارد. و متاسفانه تاکنون 11 نفر فوت کرده‌اند و 2 نفر نیز همچنان مفقود هستند .
تدبیر24»مرتضی سلیمی به تشریح جزییات امدادرسانی به مناطق سیل‌زده کشور تا ساعت 6 صبح امروز (شنبه) پرداخت و گفت: در طول چند روز گذشته تا ساعت 6 صبح امروز، به دلیل سیل و آبگرفتگی برخی از مناطق کشور نیروهای هلال‌احمر به  پنج استان گلستان، ایلام، خراسان رضوی، خراسان شمالی و سمنان امدادرسانی کرده‌اند و در حال حاضر امدادرسانی استان‌های خراسان‌رضوی و گلستان همچنان ادامه داد.

رییس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر با اشاره به اینکه مجموعا به 21 شهر و روستا امدادرسانی می‌شود، در مورد آخرین آمار جانباختگان این حادثه گفت: تاکنون در جریان این اتفاق 11 نفر فوت کرده‌اند که هشت نفر در خراسان رضوی، دو نفر در استان گلستان و یک نفر در استان خراسان شمالی جان خود را از دست داده‌اند.

سلیمی ادامه داد: همچنین دو نفر در روستای شیرین‌آباد شهرستان علی‌آباد همچنان مفقود هستند.

رییس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر در مورد خدمات ارائه شده به حادثه‌دیدگان نیز گفت: تاکنون با برپایی 11 دستگاه چادر، 96 نفر اسکان اضطراری داده شده‌اند و همچنین 33 نفر پس از نجات به مناطق امن منتقل شده‌اند.

سلیمی با اشاره به اینکه 79 تیم عملیاتی متشکل از 312 امدادگر مشغول فعالیت در مناطق سیل زده هستند گفت: امدادگران تاکنون 395 تخته پتو، 175 تخته موکت، 175 ست شست‌وشو و همچنین 1539 قوطی کنسروجات میان حادثه‌دیدگان توزیع کرده‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: