ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۶۹۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۹

تحلیل فیسبوکی خرازی از رفتار فرانسه

سیدمحمدصادق خرازی، درس‌های سیاسی از مقاومت هسته‌ای را بسیار عبرت‌آموز دانست و گفت: ظریف قاطعانه از تضمین عینی غرب در قبال همکاری ایران سخن گفت.
به گزارش تدبیر24 به نقل از خبرآنلاین، سفیر پیشین ایران در فرانسه، همزمان با مذاکرات ایران و ۱+۵ در ژنو، در یادداشتی در صفحه فیسبوک خود نوشت:

«بنام خدا

به همه دوستانم بویژه جواد و مجید خسته نباشی عرض می‌کنم.

غنی‌سازی اورانیوم برای تأمین استفاده سوختی و نه تسلیحاتی، غیر قابل چانه‌زنی است. ظریف قاطعانه سخن از تضمین عینی غرب در قبال همکاری ایران کرد. ایران هزینه زیادی را متحمل شده تا اقتدار تکنولوژیک خود را حفظ کند. هیچ بازگشتی صورت نخواهد گرفت. در گذشته آمریکا اصرار داشت مانع بهره‌مندی ایران از حقوق مشروع غنی‌سازی خود شود. غرب فرصت برطرف کردن... اختلاف با ایران را از سال ۲۰۰۴ از دست داد. تحریم‌هایی که علیه ایران وضع شد اهتمام بیشتری برای کسب دانش هسته‌ای در ایران انجام گرفت و ایران خواست نشان دهد در برابر فشار تسلیم نخواهد شد. درس‌های سیاسی از مقاومت هسته‌ای بسیار عبرت‌آموز است.

نگرانی‌های قدرت‌های جهانی ماهیت استعماری دارد. جداً مذاکرات صحنه مبارزه است ایران یک سو، اسرائیل و اعراب و قدرت‌های جهانی در سوی دگر ... و ناراحتی فرانسه از شکل جدید مناسبات ایران و آمریکا بود چراکه این پیش‌نویس اساساً توسط ایران و آمریکا تهیه شده بود و فرانسه حس بی‌توجهی خود را با بکارگیری سیاست اسرائیلی در قبال مذاکرات دخالت داد و جداً پایگاه مردمی فرانسه در ایران آسیب دید.

علاوه بر این، اسرائیل و {عربستان} سعودی همه توان خود را در ایجاد جبهه ضد ایرانی بکار گرفته‌اند ولی به فضل الهی موفق نخواهند شد.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: