آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۷۰۰۰
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۹

پدر "منطق فازی" درگذشت +عکس

پروفسور لطفی علی عسگر‌زاده مشهور به پروفسور لطفی‌زاده، بنیانگذار منطق فازی و دانش‌آموخته دانشگاه تهران در سن 97 سالگی، دار فانی را وداع گفت.
تدبیر24»پروفسور لطفی‌زاده که با درجه استاد تمامی در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، بازنشسته شد، تحصیلات عالی خود را از دانشکده فنی دانشگاه تهران آغاز و در سال ۱۳۲۱ دانش‌آموخته این دانشگاه شد. سپس به آمریکا مهاجرت کرد و در دانشگاه‌های این کشور فوق لیسانس و دکترای خود را کسب و به تدریس پرداخت.

دانشگاه تهران در اسفند سال ۱۳۹۴ به پاس خدمات علمی پروفسور لطفی زاده، به این دانش آموخته پیشین خود دکتری افتخاری اعطا و از سردیس وی رونمایی کرد. از دانشگاه‌های مختلف جهان ده‌ها دکتری افتخاری به پروفسور لطفی زاده اعطا شده است.

هیأت رئیسه دانشگاه تهران درگذشت این دانشمند بزرگ را به جامعه علمی و خانواده ایشان تسلیت می‌گوید و برای مرحوم پروفسور لطفی زاده از درگاه خداوند منان رحمت و مغفرت الهی مسئلت می‌نماید.
 


تصویر دکتری افتخاری دانشگاه تهران به پروفسور لطفی علی عسگر‌زاده



پدر

پدر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: