ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۸۷۰۳۱
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۴
حاضری:

روحانی نگاه اصلاح‌طلبانه در بکارگیری از توانمندی زنان را عملیاتی کرد

یک عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با بیان این‌که «انتخاب بانوان در معاونت‌های ریاست‌جمهوری اقدامی مناسب از سوی رئیس‌جمهور بود»، گفت: زنان دانشگاهی در دهه اخیر توانمندی‌های خود را اثبات کرده‌اند.

تدبیر24»علی‌محمد حاضری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار داشت: با اشاره به فشارهایی که به دولت برای عدم بکار گیری زنان در سطح وزارت وارد شد، روحانی با انتخاب زنان در معاونت‌های دولت این فشارها و تعارضات را حل کرد تا به تعهد خود نسبت به توجه به زنان عمل کند.

وی افزود: روحانی نگاه اصلاح طلبانه در بکارگیری از توانمندی زنان را  عملیاتی کرد. با توجه به تاخیرهای طولانی تاریخی در بکارگیری زنان در عرصه‌های مدیریتی،‌ استفاده از زنان در معاونت ریاست جمهوری اقدامی مناسب است و حتی بهتر از بکارگیری زنان در پست‌های مدیریتی خیلی بالاست که زمینه برای آن فراهم نیست و شاید بازخورد منفی هم داشته باشد.

وی تصریح کرد: استفاده از زنان در سطوح مدیریت میانی و معاونت ریاست جمهوری منجر به این می‌شود که آن‌ها به تدریج قابلیت‌های خود را نشان داده و زمینه‌ و ظرفیت‌های اجتماعی مناسب هم برای بکارگیری آنان در سطوح بالاتر فراهم شود.

این فعال سیاسی در پایان درباره توانمندی‌های و سوابق شهیندخت مولاوردی، معصومه و ابتکار و لعیا جنیدی خاطرنشان کرد: زنان دانشگاهی ما در دهه‌های اخیر قابلیت‌های و توانمندی‌های خود را نشان داده‌اند و امیدواریم استفاده از آن‌ها در دولت زمینه را برای شکل گیری ظرفیت اجتماعی مناسب برای بکارگیری آنان در سطوح عالی مدیریتی فراهم کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: