آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۷۰۶۳
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۲
عراقچی:

طرح مقابله با آمریکا بخشی از اقدامات هیئت نظارت بر برجام برای مقابله با مصوبه کنگره است

معاون وزیر خارجه با تاکید بر اینکه طرح مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه پاسخی بسیار قاطع و هوشمندانه برای مقابله با دشمنی و جنایات آمریکا است، گفت: این طرح بخشی از اقدامات هیئت نظارت بر برجام برای مقابله با مصوبه اخیر کنگره آمریکا است که وزارت خارجه و دولت از آن حمایت می‌کنند.
تدبیر24»عباس عراقچی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس و در جریان بررسی کلیات طرح مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه گفت: وزارت خارجه و دولت از نمایندگان مجلس و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به‌خاطر تهیه این طرح بسیار قاطع و هوشمندانه برای مقابله با دشمنی و جنایات آمریکا تشکر می‌کند.
برچسب ها: تدبیر24 عراقچی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: