ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۷۰۷۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۴
امیری:

دولت بنای استرداد لایحه تفکیک وزارتخانه‌ها را ندارد

معاون امور مجلس رئیس‌جمهور در واکنش به انتشار برخی اخبار درباره استرداد لایحه تفکیک وزارتخانه‌ها از سوی دولت اعلام کرد: دولت تاکنون بنای استرداد لایحه تفکیک وزارتخانه‌ها را ندارد.
تدبیر24»حسینعلی امیری در حاشیه جلسه هیئت دولت، در این باره اظهار کرد: لایحه تفکیک وزارتخانه‌ها با قید دو فوریت تقدیم مجلس کردیم تا رئیس‌جمهوری بتواند هیئت وزیران را براساس این ساختار جدید پیشنهاد دهد اما نمایندگان مجلس با یک فوریت آن موافقت کردند و این لایحه در حال بررسی در کمیسیون‌های مجلس است.

وی تصریح کرد: تاکنون دولت هیچ تصمیمی برای استرداد این لایحه اتخاذ نکرده است.

برچسب ها: تدبیر24 امیری
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: