ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۷۲۵۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷
اسدی:

کابینه پیشنهادی دولت، باتجربه است

نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری به اینکه دولت کارآمدی تشکیل شود و مشکلات کشور و مردم را حل کند، اظهار کرد: کابینه جدید یک کابینه باتجربه است، ضمن آنکه نمایندگان در تصمیم‌گیری عاقلانه عمل خواهند کرد.
تدبیر24»علی اسدی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اعضای کابینه پیشنهادی از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی گفت: کابینه معرفی شده به مجلس یک کابینه کاری و متعادلی است.

وی کابینه جدید را یک کابینه باتجربه دانست و عنوان کرد: با توجه به سوابق هر یک از وزرای پیشنهادی به احتمال زیاد اکثریت آنها رای اعتماد را از نمایندگان مجلس شورای اسلامی کسب خواهند کرد.

نماینده مردم شهربابک ادامه داد: در میان وزرای پیشنهادی، برخی از آنها هنوز میزان رایشان به حد نصاب نرسیده است اما با رایزنی‌هایی که با نمایندگان در حال انجام دادن است، برخی از آنها رای حدنصاب را کسب خواهند کرد و راهی وزارتخانه‌ها می‌شوند.

وی با تاکید بر این که اکثریت وزرا رای اعتماد را از نمایندگان مجلس خواهند گرفت، بیان کرد: این طبیعی است که نمایندگان مجلس نقاط ضعف و قوت وزرای پیشنهادی را مورد بررسی قرار دهند و از وزرای پیشنهادی توقعاتی داشته باشند و بخواهند که آن توقعات برآورده شود.

اسدی با بیان این که نمایندگان نقاط قوت و ضعف هر یک از وزرا را مورد ارزیابی قرار می دهند، ادامه داد: با توجه به اینکه وزرای پیشنهادی، وزرایی هستند که دارای سوابق اجرایی هستند، بنابراین نمایندگان بیشترین تمرکزشان روی کارکرد گذشته بوده و نقاط قوت و ضعف آنها را مورد بررسی قرار خواهند داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: