آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۷۲۵۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷
اسدی:

کابینه پیشنهادی دولت، باتجربه است

نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری به اینکه دولت کارآمدی تشکیل شود و مشکلات کشور و مردم را حل کند، اظهار کرد: کابینه جدید یک کابینه باتجربه است، ضمن آنکه نمایندگان در تصمیم‌گیری عاقلانه عمل خواهند کرد.
تدبیر24»علی اسدی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اعضای کابینه پیشنهادی از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی گفت: کابینه معرفی شده به مجلس یک کابینه کاری و متعادلی است.

وی کابینه جدید را یک کابینه باتجربه دانست و عنوان کرد: با توجه به سوابق هر یک از وزرای پیشنهادی به احتمال زیاد اکثریت آنها رای اعتماد را از نمایندگان مجلس شورای اسلامی کسب خواهند کرد.

نماینده مردم شهربابک ادامه داد: در میان وزرای پیشنهادی، برخی از آنها هنوز میزان رایشان به حد نصاب نرسیده است اما با رایزنی‌هایی که با نمایندگان در حال انجام دادن است، برخی از آنها رای حدنصاب را کسب خواهند کرد و راهی وزارتخانه‌ها می‌شوند.

وی با تاکید بر این که اکثریت وزرا رای اعتماد را از نمایندگان مجلس خواهند گرفت، بیان کرد: این طبیعی است که نمایندگان مجلس نقاط ضعف و قوت وزرای پیشنهادی را مورد بررسی قرار دهند و از وزرای پیشنهادی توقعاتی داشته باشند و بخواهند که آن توقعات برآورده شود.

اسدی با بیان این که نمایندگان نقاط قوت و ضعف هر یک از وزرا را مورد ارزیابی قرار می دهند، ادامه داد: با توجه به اینکه وزرای پیشنهادی، وزرایی هستند که دارای سوابق اجرایی هستند، بنابراین نمایندگان بیشترین تمرکزشان روی کارکرد گذشته بوده و نقاط قوت و ضعف آنها را مورد بررسی قرار خواهند داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: