ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۷۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۰

هُتلی که ورزشی نیست!

پروژه هتل ورزش شهرستان بروجرد سال 88 کلنگ‌زنی شده ولی نه تنها خبری از تکمیل آن نیست، بلکه در بلاتکلیفی به سر می‌برد.
تدبیر24»این پروژه حدود چهار سال تعطیل بوده و به علت نبود اعتبار، مسئولان تصمیم گرفته‌اند آن را به بخش خصوصی واگذار کنند اما این امر نیز میسر نشده است.

محمود ترابی رئیس اداره ورزش و جوانان بروجرد درباره آخرین وضعیت پروژه هتل ورزش به ایسنا گفت: چندین بار آگهی واگذاری این پروژه به بخش خصوصی در نشریات چاپ شده اما هنوز بنا به دلایلی واگذار نشده است.

وی ادامه داد: پروژه 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بنا شده پروژه‌هایی با زیر 50 درصد پیشرفت به بخش خصوصی واگذار شود اما با توجه به شرایط پروژه هتل ورزش قرار است با مشارکت بخش خصوصی تکمیل شود.

ترابی یادآور شد: با چندین خیر ورزشی که اتفاقاً پیمانکار هم هستند برای تکمیل پروژه صحبت کرده‌ایم که می‌گفتند با 500 تا 600 میلیون تومان می توان آن را به بهره‌برداری رساند و این در حالیست که برخی پیمانکاران برای تکمیل آن بیش از یک میلیارد تومان درخواست کرده‌اند.

رئیس اداره ورزش و جوانان بروجرد تأکید کرد: یکی از نیازهای ما خوابگاه بوده و تکمیل این پروژه(خوابگاه و سلف سرویس) برای ما از نان شب واجب‌تر است. اگر ما خوابگاه داشته باشیم می‌توانیم هر سال چندین رقابت مهم را میزبانی کنیم اما در حال حاضر باید از خوابگاه‌های دیگر استفاده کنیم که هزینه‌بر است.
برچسب ها: تدبیر24 ورزشی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: