آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۷۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۳

درسا کودک بیمار بابلسری درگذشت

درسا نامور ، کودک بیمار بابلسری که پدرش برای نجات او ، از پرفسور مجید سمیعی جراح معروف مغز واعصاب کشورمان تقاضای کمک کرده بود، ساعتی پیش در بیمارستان محک تهران درگذشت.
تدبیر24» بهنام نامور پدر درسا با اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت: ما درسا را برای ادامه روند درمانی اش به بیمارستان محک آوردیم. البته اینجا به ما گفتند چرا درخواست کردید از خارج از کشور برای درمان او بیایند ؟ مگر ما اینجا پزشک متخصص نداریم؟!

پدر درسا ادامه داد: درسا را از ساعت دو نیمه شب گذشته به ای سی یو انتقال دادند، قبل از آن شرایطش جوری بود که در بخش بستری بود، اما گفتند که حالش بد شده و او را به ای سی یو انتقال دادند و ما هم اجازه نداشتیم که کنارش باشیم. یک ساعت پیش هم از بخش مددکاری بیمارستان به ما اطلاع دادند که درسا فوت شده است.

درسا نامور کودک مبتلا به بیماری گیوبلاستوم مولتی فرم، یک ماه پیش با فیلمی که از او در فضای مجازی منتشر شد معروف شد، فیلمی که در آن پرفسور سمیعی خطاب قرار گرفته بود.این فیلم تا آلمان هم رسید و پروفسور مجید سمیعی جراح معروف ایرانی، بعد از مطالعه پرونده پزشکی درسا برای عمل این دختر ٩ساله اعلام آمادگی کرد اما به خانواده اش گفت: تومور را می شود عمل کرد اما متاسفانه بهبودی حاصل نمی شود و بعد از چندماه دوباره تومور رشد خواهد کرد.

به گفته پدر درسا پرفسور سمیعی در آن تماس تلفنی با اعلام آمادگی برای انجام عمل جراحی تومور مغزی درسا گفته بود: متاسفانه نتایج آزمایشات پاتولوژی نشان می دهد که تومور از نوع بسیار بدخیم است و بعد از جراحی به فاصله چندماه دوباره رشد خواهد کرد.



بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: