آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۷۴۵۳
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۵
رای اعتماد کابینه دولت دوازدهم/ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

حسنی: ربیعی برای برقراری امنیت اجتماعی شب‌ها در وزارتخانه می‌خوابد

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آرامش در عین رکود گسترده برقرار است گفت که دیگر خبری از اعتصابات کارگری نیست.
تدبیر24»محمدصادق حسنی در جلسه علنی بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) در موافقت با وزیر پیشنهادی کار گفت: روزی که داعش به مجلس حمله کرد، من هم مانند همه مردم ایران قدر امنیت را بیشتر فهمیدم. ما قدر چیزهایی که رایگان در اختیار داریم را زمانی می‌دانیم که از دستمان می‌رود. در دهه ۶۰ هم ناامنی کشور را فراگرفته بود و جوانان انقلابی امنیت را به ما هدیه دادند.

وی افزود: آقای ربیعی هم از همان نسل است و خود را در دهه ۶۰ برای برقراری امنیت در کردستان، گیلان و جای جای کشور به آب و آتش زد و امروز هم برای برقراری امنیت اجتماعی شب‌ها در وزارتخانه می خوابد. امروز آرامش در عین رکود گسترده برقرار است و دیگر بازنشستگان فولاد مقابل مجلس تجمع نمی‌کنند و از اعتصابات کارگری خبری نیست.

نماینده مردم رشت در مجلس اضافه کرد: دولت قبل از هدفمندی فرار کرد اما وزارت رفاه دولت تدبیر و امید یارانه چهار میلیون نفر را حذف کرد البته ما انتظار داشتیم تعداد یارانه بیشتری را حذف کنند ولی آیا باید به آن نمره قبولی داد یا خیر؟ حداقل دستمزد کارگران بیش از تورم یا کمتر از آن افزایش یافته است. آیا به این نمره قبولی می‌دهید یا مردودی؟

وی با بیان اینکه اشتغال پایدار در ارتباط نزدیک با رشد اقتصادی تصریح کرد: در دوره‌های نهم و دهم منابع درآمدی بالای کشور به جای سرمایه گذاری به هزینه‌های جاری اختصاص یافت. در آن دوره ۸۰ درصد درآمد دولت صرف هزینه‌های جاری شد و از سویی تاثیر اشتغالی سرمایه گذاری قدری زمان‌بر است. در سال ۸۴ جمعیت شاغل کشور ۲۰ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بود که در سال ۹۱ به ۲۰ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر کاهش یافت و امسال به ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسیده است.

حسنی در پایان گفت: آقای ربیعی برای چهار سال آینده برنامه کاملی ارائه کرده و در این برنامه اشتغال فراگیر و مشارکت همه دستگاه‌ها را پیش بینی کرده است.

برچسب ها: تدبیر24 حسنی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: