آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۷۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۵:۰۰

این نوشابه ها مزه تریاک می دهند

فرمانده انتظامی شهرستان خور و بیابانک از کشف ۷ کیلو و ۹۰۰ گرم تریاک که در بسته‌های نوشابه جاساز شده بود خبر داد
تدبیر24»فرمانده انتظامی شهرستان خور و بیابانک از کشف ۷ کیلو و ۹۰۰ گرم تریاک که در بسته‌های نوشابه جاساز شده بود خبر داد.نعمت خلیلی با اشاره به کشف محموله مواد مخدر اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان خور و بیابانک حین کنترل و نظارت بر خودرو‌های عبوری به یک سواری پژو ۴۰۵ مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از این خودرو مقدار ۷ کیلو و ۹۰۰ گرم تریاک که در ۱۴ بطری نوشابه به طرز حرفه‌ای جاساز شده بود کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان خور و بیابانک بیان داشت: در این خصوص یک سوداگر مرد و یک سوداگر زن دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.خلیلی در پایان خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی با سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر برخورد قاطع و قانونی می‌کند و اجازه فعالیت به آنان نخواهد داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: