تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۸۷۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۴
سید حسن خمینی:

فردا، محتاج شجاعت و تصمیم گیری تک تک ماست

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی عصر روز جمعه در مراسم تغییر نام «بزرگراه نیایش» به «آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی» در سالن ایوان شمس با بیان اینکه امروز، روز مبارکی است، اظهارکرد: جلسه به نام یکی از بزرگترین شخصیت‌های سیاسی ایران به همت شهرداری شکل گرفته است.
تدبیر24»،یادگار گرامی امام گفت: آبروی یک شخصیت سیاسی به درد قبر او نمی خورد؛ بلکه در همین روزگار و زندگی باید آن را هزینه کند، اگر لازم شد باید برای بهروزی، پیشرفت و آینده جامعه هزینه داد، باید شجاعت داشت و تصمیم گرفت.
وی اظهار کرد: یکی از شهرداران تهران غلامحسین ابتهاج است که دوبار شهردار شد؛ یکبار در دهه 1320 و دیگری پس از دوره کودتای 28 مرداد 1332، در اوایل دهه ٢٠ خیابانی به نام دهخدا نامگذاری شد، دهخدا بعدها در قضایای نهضت ملی طرفدار دولت ملی شد و لذا پس از کودتا نام او را از خیابان برمی دارند.
وی ادامه داد: یکی از بزرگان که این داستان را نقل می کرد، می گفت دهخدا پس از این تغییر نام، در جلسه ای به ابتهاج گفت تو دو شب خواب را از چشم من ربودی، یک شب که خیابانی به نام من نامگذاری شد و از خوشحالی خوابم نبرد و دومین بار نیز شبی که نام من از آن برداشته شد و از ناراحتی خوابم نبرد.
وی افزود: نامگذاری خیابان ها اگر صرفا برای یک فرد باشد، به همین جا ختم می شود، لذا کار درست همین بود که پس از رحلت ایشان، این نامگذاری انجام شود.
سید حسن خمینی با بیان اینکه در 10 سال اخیر ارتباط زیادی با آقای هاشمی داشتم که از پر تراکم ترین مراحل زندگی ایشان بود گفت: این فراز و فرودها حتی ضربان قلب ایشان را تغییری نداد، چه رسد به اینکه خواب را از چشمشان بگیرد.
وی با بیان اینکه نامگذاری ها نیاز ما به افراد بزرگ است و نه نیاز آنها به این نامگذاری، به طرح این سوال پرداخت که «به چه ویژگی آقای هاشمی نیاز داریم؟»، گفت: اولین بار وقتی نام ایشان را شنیدم که سر سفره نشسته بودیم و پدرم وارد شد و به امام گفت «آ شیخ اکبر» رییس مجلس شد، در آن زمان نمی دانستیم منظور ایشان کیست، اما بعدها فهمیدیم آ شیخ اکبر کدام شخصیت است، جامعه ما به دو درس از آقای هاشمی نیاز دارد: ایشان هنگام فوت ٨٢ سال داشتند؛ اما جوان اندیش و فرزند زمان خویش بود.
وی ادامه داد: شما در برخورد با او با پیرمردی مواجه نبودید که خاطرات گذشته را بگوید، بلکه در زمان حال می زیست و دردهای امروز را می شناخت، او فرزند زمان خویشتن بود اما پدر جامعه فردا هم بود که موضوعاتی چون مترو یا دانشگاه آزاد، از مصادیق شناخت او از روزگار امروز بود.
یادگار امام با بیان اینکه ما به شدت به شناخت وضعیت امروز جامعه نیاز داریم، یادآور شد: آقای هاشمی در عین حال از گذشته جامعه منقطع نمی شد، بلکه به گذشته افتخار می کرد اما در گذشته باقی نمی ماند.
وی ادامه داد: ما نیز نباید از گذشته جدا شویم، بلکه باید به آن افتخار کنیم، ما حتی به خطاهای پیشینیان نیز نیاز داریم تا آن را تکرار نکنیم. آقای هاشمی جامعه خود را می شناخت و همت داشت که فردای آن را بسازد.
وی به درس بزرگ دیگر آیت الله هاشمی رفسنجانی به مردم اشاره کرد و گفت: او به ساختن جامعه همت داشت و پا در رکاب می کرد، او سخن ها را می شنید به سوی حل مشکلات حرکت می کرد، شجاعت حرکت داشت و چیزی که ما به آن نیاز داریم.
سید حسن خمینی با اشاره به شجاعت امام راحل در تصمیم گیری ها گفت: کدام مرجع تقلید از سن ٨٠ سالگی از نجف به پاریس حرکت می کند؟، چرا که ممکن بود در آن مسیر پیروز نشود و ما در تحلیل های خود این حالت را هم باید در نظر بگیریم، در مورد آقای هاشمی هم وفتی ثبت نام سال٩٢ ایشان را در انتخابات ریاست جمهوری به یاد آوریم می بینیم که او تمام سرمایه سیاسی خود را به میان آورد و وقتی هم از آقای روحانی حمایت کرد تمام یافته های خود را پشت سر کسی گذاشت که ممکن بود پیروز نشود.
وی بیان کرد: تلاش کنیم امور را بشناسیم و در راه پیشرفت جامعه و ساختن آینده فرزندان جامعه هر هزینه ای را بپردازیم؛ «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا».
سید حسن خمینی گفت: اینکه امروز نام آقای هاشمی را بر خیابان ها می گذاریم و آن را نیاز جامعه می دانیم به این دلیل است که این درس را مرور کنیم که برای سعادت این مردم هر هزینه ای را باید داد، آبروی یک شخصیت سیاسی به درد قبر او نمی خورد، بلکه در همین روزگار و زندگی باید آن را هزینه کند.
وی ادامه داد: اگر لازم شد باید برای بهروزی، پیشرفت و آینده جامعه هزینه داد، باید شجاعت داشت و تصمیم گرفت، این تصمیم گاهی «صبر» است و گاهی «حرکت» و خروش. من آقای هاشمی را در دو حالت دیده ام.
وی یادآور شد: یکبار مرحوم آقای توسلی وقتی از مسجد بیرون آمده بود عده ای به آقای هاشمی فحاشی کرده بودند، مرحوم آقای توسلی برافروخته وارد اتاق شد و حدیثی را که حضرت زهرا(س) به امیرالمومنین(ع) فرموده بودند را خواندند که «ای پسر ابوطالب! مانند بچه در شکم مادر، دست و پای خود را در خود جمع کرده ای! و مانند شخص متهم در گوشه غرفه نشسته ای! شاه بال خودت را که همچون بال های قوی باز شکاری بود شکستی! در نتیجه پرهای نرمی که برای تو ماند، بتو وفا نکرد و کارگر نشد، و همچون مرغ بی بال و پری که مورد هجوم پرندگان قوی واقع شود گرفتار شدی!» اما آقای هاشمی همان مقدار با که صبر خویش می فهمید باید تحمل کند، در جایی که فکر می کرد باید سخن بگوید، سخن می گفت.
یادگار امام تاکید کرد: باید بدانیم فردا محتاج تک تک ماست، محتاج شجاعت، تصمیم گیری و فهم و تلاش بیشتر ما در شناخت امور است.
وی با اشاره به جایگاه اجتماعی آیت الله هاشمی(ره) اظهار کرد: خداوند محبت این بزرگ مرد را در دل ما قرار داد که در تشییع پیکر ایشان که مافوق انتظار دوست و دشمن ایشان بود و رای معنادار آقازاده ایشان شاهد بودیم که ادای دین به آن بزرگوار بود.
سید حسن خمینی با تاکید بر اینکه همت بلند آقای هاشمی درس وی برای جامعه ماست، به ابعاد مختلف شخصیت آقای هاشمی اشاره کرد و گفت: مرحوم هاشمی دلباخته مکتب اهل بیت(ع) بود، او سعادت جامعه را در تلفیق عفاف و کفاف می دانست و معتقد بود فقر می تواند ریشه هر ارزشی را در جامعه بسوزاند و معتقد بود تنها دین داران به شرطی توفیق ترویج دین را پیدا می کنند که بتوانند دنیای مردم را هم بسازند.
وی ادامه داد: او معتقد بود وقتی روحانیت تصدی زندکی مردم را کرده باید بتواند دنیای مردم را بهتر از هر دوره دیگری بسازد، آقای هاشمی معتقد بود شعارها در صورتی برای جامعه مفید است که جلوی شعور و پیشرفت را نگیرد، باعث درجا زدن نشود، لذا همان قهرمان جنگ قهرمان صلح و سازندگی شد، البته من از آقای هاشمی بت نمی سازم.
وی گفت: همانطور که در جلوی ایشان در مورد بسیاری از تصمیماتشان نقد داشتم و می گفتم، اتفاقا آقای هاشمی بزرگ بود زیرا به راحتی می توانستم به او بگویم که در فلان جا اشتباه کرده و به راحتی می پذیرفت، برخی موارد را هم نمی پذیرفت.
یادگار امام اظهار کرد: بزرگی او در این بود که می توانستم به راحتی جلوی او صحبت کنم و ما در کنار شخصیت او بزرگ می شدیم؛ او بزرگی به ما نمی فروخت، بلکه بزرگی را می آموخت، آقای هاشمی بزرگ زیست و بزرگ از دنیا رفت و ان شاء الله در آینده از بزرگان باقی خواد ماند.
وی گفت: ایشان در ماههای پایانی دائما حرف از رفتن می زد. در ملاقات آخر نیز چند باز سخن از مرگ گفتند.
در پایان این مراسم از تابلو بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی توسط سیدحسن خمینی، محمد باقر قالیباف شهردار تهران، محسن هاشمی، و برخی اعضای شورای اسلامی شهر تهران رونمایی شد.
برچسب ها: تدبیر24 شجاعت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: