در این بررسی متخصصان به مطالعه روی ۹ بیمار مبتلا به چاقی پرداختند که برای مدت پنج روز متوالی از نوشیدنی اسموتی که حاوی ۴۸ گرم گردو بود یا نوشیدنی دیگری که طعم و میزان کالری مشابهی داشت مصرف کردند. متخصصان سپس مغز این افراد را در زمان تماشای تصاویری از خوراکیهای چرب، کم چرب یا عکسهایی خنثی از صخره و درخت بررسی کردند.
متخصصان آمریکایی دریافتند مصرف نوشیدنی اسموتی حاوی گردو موجب فعال شدن بخش "اینسولا" در مغز میشود که در کنترل اشتها نقش دارد.
همچنین مصرف گردو باعث میشود شیوهای که مغز خوراکیها را پردازش میکند، تغییر دهد و در نتیجه بر میزان اشتها تاثیر بگذارد.