آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۷۸۱۱
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۷
امیری:

امیدواریم سطح تعاملات با مجلس در دولت دوازدهم ارتقا یابد

معاون پارلمانی رییس جمهوری در بیانیه‌ای با تقدیر از همه نمایندگان موافق و مخالف که در جلسات مختلف مجلس درباره وزیران پیشنهادی به اظهارنظر پرداختند، گفت: امیدواریم سطح تعاملات مجلس و دولت دوازدهم بیش از پیش ارتقا یابد.
تدبیر24»حسینعلی امیری در این بیانیه از مدیریت و زحمات دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و اعضای هیات رئیسه نیز در جریان پنج روز بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت دوازدهم و خط مشی و برنامه های دولت، سپاسگزاری کرد.
وی تصریح کرد: نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی طی روزهای اخیر در جلسات فشرده و در دو نوبت صبح و عصر بصورت کاملا کارشناسی به بررسی برنامه ها و صلاحیت وزرای پیشنهادی پرداختند و رئیس محترم، نواب محترم رئیس و اعضای هیات رئیسه نیز به نحوه شایسته این جلسات را مدیریت کردند تا استدلال های مخالفان و موافقان و همچنین دفاعیات وزیران پیشنهادی بخوبی شنیده شود تا نمایندگان بتوانند بهترین تصمیم را بگیرند.
معاون پارلمانی رئیس جمهوری با اشاره به برنامه ریزی معاونت امور مجلس ریاست جمهوری پیش از آغاز جلسات علنی مجلس برای حضور وزیران پیشنهادی در کمیسیون ها و فراکسیون ها مختلف افزود: در این جلسات وزیران پیشنهادی برنامه های خود را برای نمایندگان محترم تشریح کردند و به سوالات آنان در مورد فعالیت ها و برنامه های وزارتخانه خود پاسخ دادند.
وی اظهار کرد: نظم و انسجام حاکم بر برنامه های پیش بینی شده برای حضور وزیران پیشنهادی در فراکسیون ها و کمیسیون های مختلف باعث شد که به بهترین شکل از زمان استفاده شود و نمایندگان بطور کامل با برنامه های وزرا در بخش های مختلف آشنا شوند.
امیری با تقدیر از همه نمایندگان موافق و مخالف که در جلسات مختلف مجلس درباره وزرای پیشنهادی به اظهارنظر پرداختند، گفت: در دوره دولت یازدهم تعامل بسیار خوبی میان دولت و مجلس برقرار شد که امیدواریم سطح این تعاملات در دولت دوازدهم بیش ار پیش ارتقا یابد.
وی تاکید کرد: همکاری نزدیک دولت و مجلس و تعامل سازنده این دو قوه تاثیر بسیار مثبتی برای حل مسائل و مشکلات مردم دارد.
معاون امور مجلس رئیس جمهوری در پایان از همکاری همه وزیران پیشنهادی با برنامه ریزی های انجام شده از سوی معاونت امور مجلس ریاست جمهوری در جریان بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی و خط مشی و برنامه های دولت در مجلس شورای اسلامی، کسب اعتماد نمایندگان ملت را به ایشان تبریک گفت و برای تک تک آنان در دوره جدید آرزوی موفقیت کرد.
برچسب ها: تدبیر24 امیری
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: