آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۷۸۸۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۱
حجاریان:

چه کسی می‌گوید نباید روحانی را نقد کرد؟

تئوریسین جریان اصلاحات گفت: نقد کردن چه اشکالی دارد؟ چه کسی می گوید طرفداران روحانی نمی توانند او و دولتش را نقد کنند؟ خود روحانی می گوید من را نقد کنید.

تدبیر24»سعید حجاریان در گفت‌وگو با ایسنا، در ارتباط با حاشیه‌های مربوط به تشکیل کابینه دوازدهم اظهار کرد: این حاشیه‌ها، رای نیاوردن بیطرف و رای آوردن جهرمی با آن همه مخالف نشان می‌دهد که در کشور ما مشکلات جدی وجود دارد و مردم هم نسبت به مشکلات خیلی حساس هستند.
 وی گفت: خیلی حیف شد که شخصی مثل بیطرف نتوانست  از مجلس برای تصدی مسولیت وزارت نیرو رای کافی به دست آورد.

وی در ادامه با اشاره به نقش جریان اصلاحات در رای آوری دولت دوازدهم تصریح کرد: نقد کردن چه اشکالی دارد؟ چرا عده‌ای می‌گویند طرفداران دولت نمی توانند روحانی و دولتش را نقد کنند؟ خود آقای روحانی تاکید دارد که او را باید نقد کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: