آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۷۹۵۸
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۸

درختی عجیب با میوه الکل دار+عکس

اکثر افرادی که به آفریقا سفر می کنند در مورد درخت مارولا که خاصیت مست کنندگی برای حیوانات دارد، شنیده اند و گاها در بروشورهای گردشگری در مورد آن خوانده اند.
تدبیر24»در واقع مارولا درختی خزاندار، در اندازه‌های متوسط و بومی جنوب آفریقا، غرب آفریقا و ماداگاسکار است. این درخت دارای یک تنه اصلی و انشعابات و شاخه‌های فراوان می‌باشد. این درخت در نواحی و ارتفاعات پست و جنگل‌های باز تا ارتفاع ۱۸ متر نیز رشد می‌کند.

میوه های زرد رنگ این درخت از دسامبر هر سال تا ماه مارچ می رسند و خاصیت های مختلفی را دارا هستند. به عنوان مثال این میوه ها 8 برابر پرتقال دارای ویتامین C هستند. جالب ترین نکته آن است که حیواناتی از قبیل فیل ها، میمون ها، کرگدن ها و زرافه ها از مصرف کنندگان همیشگی این میوه هستند و به خاطر خاصیت مست کنندگی آن، مست می شوند و در بسیاری از موارد صحنه های خنده داری را خلق می کنند.



درختی عجیب با میوه الکل دار در آفریقا

درختی عجیب با میوه الکل دار در آفریقا

درختی عجیب با میوه الکل دار در آفریقا

درختی عجیب با میوه الکل دار در آفریقا

درختی عجیب با میوه الکل دار در آفریقا

درختی عجیب با میوه الکل دار در آفریقا

درختی عجیب با میوه الکل دار در آفریقا

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: