ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۷۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲
انتقاد سایت توکلی از یک تعریف

جملات تملّق آميز درباره رهبر انقلاب ممنوع!

معاون فرهنگي وزير ارشاد جملات عجيبي را در ستايش رهبر انقلاب به كار برده است كه جاي انتقاد و اعتراض دارد.
تدبیر24؛معاون فرهنگي وزير ارشاد جملات عجيبي را در ستايش رهبر انقلاب به كار برده است كه جاي انتقاد و اعتراض دارد.

آنگونه كه خبرگزاري ها نقل كرده اند، آقاي سید عباس صالحی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در مراسم اختتاميه هفتمین جشنواره کتاب و رسانه ملی و دوازدهمین جشنواره کتاب و رسانه برتر در جمع مسئولان این وزارتخانه و همچنین تعدادی از کارشناسان رسانه در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری، در وصف رهبر انقلاب گفته اند: «تاریخ ایران زمین، کتابخوان حرفه‌ای مثل ایشان به خود ندیده است».

در مورد اين سخنان عجيب چند نكته قابل تذكر است:

۱- با وجود تسلط و علاقه رهبر انقلاب در حوزه نشر و كتاب، آقاي سيدعباس صالحي يا هر مقام حكومتي ديگر، نبايد چنين اظهارات ستايش آميز اغراق گونه اي را حتي اگر به آن اعتقاد داشته باشند در مورد ايشان به زبان بياورند. اين گونه اظهارات جدا از اين كه آثار مخربي در افكار عمومي دارد و باعث وهن جایگاه رهبری است، با مشي حاكميت مردمي در نظام اسلامي و جمهوري اسلامي سازگار نيست. 

۲- رهبر انقلاب پيش از چندين و چندبار نسبت به امثال چنين اظهاراتي واكنش شديد نشان داده بودند. ناديده انگاشتن اين انذارها و تكرار چنين جملات ستايش آميزي جاي سوال دارد.

به عنوان مثال، رهبر انقلاب چندي پيش در واکنش به حرف های تمجید آمیز یکی از نمایندگان مجلس گفت: «این صحبت‌ها من را شرمنده می‌کند و هم به ضرر من است و هم به ضرر گوینده. این تعبیرات کمکی به پیشرفت کار نمی‏کند».

يا در موردي ديگر قرائت شعري كه در آن تعابیری چون «ناخدای کشتی ولایت»، «ماه آسمان عشق» و «نوح ما» به رهبر انقلاب نسبت داده شده بود، با انتقاد صریح ایشان مواجه شد.

يا در موردي ديگر، در جريان حضور در محل ستاد نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی نسبت به سردادن شعار جانم فداي رهبر اعتراض كرده و گفته بودند «این که نیروهای نظامی اظهار کنند که جان خود را فدای یک شخص می‌کنند، درست و شرعی نیست، بلکه همه‌ی نیروهای نظامی باید جان خود را فدای اسلام کنند و خود آن شخص نیز جان خود را فدای اسلام کند.»

۳- سرويس فرهنگي خبرگزاري منتشر كننده با چه استدلالي اين خبر را منتشر كرده است؟ هر خبرنگار با درك خبري حداقل -كه بعيد است خبرگزاري نشر دهنده فاقد چنين حداقل هايي باشد- مي داند كه با مشاهده چنين تيترهايي چه كساني خوشحال و چه كساني بدحال مي شوند. با اين اوصاف دليل انتشار اين خبر قابل تامل است.

جا دارد آقاي معاون فرهنگي ارشاد به خاطر بيان اين اظهارات و خبرگزاري منتشر كننده به دليل تيتركردن اين جمله از ميان جملات متعدد معاون ارشاد و انتشار آن به عنوان يكي از عناوين خبري اصلي عذرخواهي كنند.
الف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
امام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
1
3
بنده خدا که حرف خاصی نگفته
اونایی که میگن امام امام چی؟
متملق نیستن؟
نظر شما: