ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 13
کد خبر: ۸۸۱۳۸
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۰

تغییر نام شورای شهر تهران

رئیس شورای شهر پنجم تهران از تغییر نام این شورا به نام شورای شهر تهران، ری و تجریش خبر داد.
تدبیر24»محسن هاشمی در پی پیشنهاد یکی از اعضای شورای شهر مبنی بر اینکه نام شورای شهر زین پس به نام شورای شهر تهران، ری و تجریش خوانده شود گفت: بر اساس قانون نام شورای شهر تهران به شورای شهر تهران، ری و تجریش تغییر نام خواهد داد.

به گزارش ایسنا، هاشمی استاندار تهران نیز پیش از این در مراسم تحلیف تاکید کرده بود که نام شورای شهر تهران باید به شورای شهر تهران، ری و تجریش تغییر کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: