اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۸۸۲۲۸
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۰

شهردار در سمت خود ابقا شد

اعضای پنجمین دوره شورای اسلامی شهر شهرضا در نخستین جلسه غیرعلنی خود با دستور کار انتخاب شهردار این شهر، رحیم جافری را در سمت شهرداری این شهر ابقا کردند.
تدبیر24»منتخبین مردم شهرضا در پنجمین دوره شورای اسلامی این شهر، با تشکیل جلسه اعضای هیئت رییسه این شورا را انتخاب کردند. 
 
بر اساس مصوبه این جلسه، مهدی صالحپور به عنوان رییس، کمال خدادادی نایب رییس، سعید آقاسی خزانه دار و آرزو قوامی در سمت منشی شورا، برای یک دوره یک ساله انتخاب شدند. 
 

پس از آن اعضای شورای اسلامی شهر شهرضا، جلسه غیرعلنی خود را برای انتخاب شهردار آینده این شهر تشکیل دادند. 

 
مهدی صالحپور رییس شورای اسلامی شهر شهرضا در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: اعضای شورای شهر در نخستین جلسه غیرعلنی خود، با اکثریت نسبی آراء به ابقاء رحیم جافری در سمت شهردار شهرضا، توافق کردند. 
 
وی تصریح کرد: مصوبات شورای اسلامی شهر در این مورد همانند سایر مصوبات باید به کمیته تطبیق شهرستان و پس از آن به استانداری اصفهان ارسال شود.

برچسب ها: تدبیر24 شهردار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: